Opret YouTube Shorts-videoer med remixindhold

Brug vores værktøjer til oprettelse af Shorts-videoer til at sætte dit unikke præg på det indhold, du elsker at se. Slip kreativiteten løs, og brug vores remixmuligheder til at remixe lyd eller tilføje et videosegment fra videoer på hele YouTube.

Shorts-videoer med remixindhold tilskrives det originale værk – en god mulighed for, at nye seere kan opdage dit indhold.

Kilden til din remixede lyd er krediteret på siden for lydbiblioteket (se eksemplet ovenfor).

Tryk på Lyd i Shorts-afspilleren for at finde et link til kildevideoen og andre Shorts-videoer, der bruger den samme lyd.

Kilden for din remixvideo krediteres i Shorts-afspilleren med et link til videoen (se eksempel ovenfor).

Opret Shorts-videoer med remixet lyd

Sådan føjer du lyd til dine YouTube #shorts

Fra Shorts-afspilleren

Sådan remixer du fra en anden Shorts-video:

1. Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den Shorts-video, du vil sample fra.
  3. Nederst til højre skal du trykke på Lyd  for at finde andre Shorts-videoer, der bruger den samme lyd.
  4. Tryk på BRUG DENNE LYD for at oprette en Shorts-video.

Fra en videos afspilningsside

Sådan remixer du lyd fra en video i langt format:

1. Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den video, du vil sample fra.
  3. Under videoafspilleren skal du trykke på Remix og derefter Lyd .

Fra en officiel kunstnerkanal

Sådan remixer du lyd fra en officiel kunstnerkanal:

1. Åbn den officielle kunstnerkanal.
  2. Gå til sektionen "Populære lyde fra Shorts".
  3. Ud for den sang, du gerne vil sample, skal du trykke på BRUG DENNE LYD til at oprette en Shorts-video.

Du kan også trykke på en lyd for at se andre videoer med sangen eller trykke på for at gemme lyden i din samling.

Introducer Shorts-videoer med en remixvideo

Sådan SVARER du på Shorts-videoer på Shorts 🗣️

Fra Shorts-afspilleren

Sådan remixer du fra en anden Shorts-video:

1. Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den Shorts-video, du vil sample fra.
  3. Tryk på Mere og derefter Klip Klip denne video.
    • Tip! Tryk på Layout for at vælge et andet layout.

Fra en videos afspilningsside

Sådan remixer du fra en video i langt format:

1. Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den video, du vil sample fra.
  3. Under videoafspilleren skal du trykke på Remix og derefter Klip Klip.
    • Tip! Tryk på Layout for at vælge et andet layout.

Opret Shorts-videoer med remixede videobaggrunde

Greenscreen med andre Shorts-videoer! 🟩🤳

Fra Shorts-afspilleren

Sådan remixer du fra en anden Shorts-video:

1. ​Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den Shorts-video, du vil sample fra.
  3. Tryk på Remix og derefter Green Screen.

Fra en videos afspilningsside

Sådan remixer du fra en video i langt format:

1. Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den video, du vil sample fra.
  3. Under videoafspilleren skal du trykke på Remix og derefter Green Screen.

Opret Shorts-videoer med Collab

Sådan bruger du ✨SAMARBEJDE✨ i Shorts 🙌

Fra Shorts-afspilleren

Sådan remixer du med et Collab fra en anden Shorts-video:

1. Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den Shorts-video, du vil sample fra.
  3. Tryk på Remix og derefter Collab .

Fra en videos afspilningsside

Sådan remixer du med et Collab fra en video i langt format:

1. Log ind i YouTube-appen på mobilen.
  2. Gå til den video, du vil sample fra.
  3. Under videoafspilleren skal du trykke på Remix og derefter Collab .

Opret et musikvideoremix i YouTube Shorts

Youtubere kan bruge vores værktøjer til oprettelse af Shorts-videoer til at remixe lyd og visuelt indhold fra musikvideoer på hele YouTube. Du kan remixe musikvideoindhold på forskellige måder, herunder med Green Screen, Cut og remix af lyd.

Herunder kan du få flere oplysninger om, hvilke typer lydoptagelser og musikvideoer der er kvalificerede til at blive remixet til YouTube Shorts.

Sådan remixer du musikvideoindhold til YouTube Shorts

Du kan lave et remix på forskellige måder:

• Green Screen: brug en musikvideo som baggrund i din Shorts-video. Du kan vælge kun at sample det visuelle indhold eller både lyd og video.
  • Cut: brug et segment på 1-5 sekunder af en musikvideo. Dette omfatter både lyd og video fra musikvideoen.
  • Lydremix: brug op til 60 sekunder af lyden fra musikvideoen i din Shorts-video.

Bemærk! Nogle videoer kan være begrænset til brug af 30 sekunders lyd i Shorts-videoer, afhængigt af partneraftalerne med YouTube

Se disse videoer fra YouTube Creators-kanalen for at få flere oplysninger om Cut og Green Screen:

Hvis du uploader en Shorts-video, du har optaget på anden vis, skal du sikre dig, at ophavsretsligt beskyttet materiale, du har brugt, er godkendt til, at du må bruge det på YouTube. Hvis du bruger ophavsretsligt beskyttet materiale, kan du ende med et Content ID-krav. Hvis en ophavsretsindehaver, en kunstners pladeselskab eller en distributør sender os en gyldig og fuldstændig notifikation om fjernelse på grund af ophavsret vedrørende din Shorts-video, kan den blive fjernet, og du kan få et strafklip for at krænke ophavsretten.

Få flere oplysninger om remix af indhold

Hvilket indhold kan jeg bruge til at oprette en Shorts-video?

Du kan oprette en Shorts-video på YouTube med:

• En sang fra vores samling.
  • Den originale lyd fra mange andre Shorts-videoer og videoer i langt format.
  • Et videosegment fra mange videoer fra hele YouTube.
  • Et soundtrack fra Dream Track. Få flere oplysninger om Dream Track.

Nogle videoer kan være utilgængelige baseret på vedkommendes privatlivsindstillinger, eller hvem der har gjort krav på ejerskab af ophavsretten. Dette kan f.eks. omfatte private videoer og videoer, som tredjepartsejere af ophavsretten har gjort krav på, uden at de har gjort indholdet tilgængeligt for Shorts-videoer. Vi giver også youtubere mulighed for at begrænse remix af deres videoer i langt format eller slette deres originale indhold til enhver tid. Udgivere og partnere, der bruger YouTube Studio CMS, kan også begrænse remix af deres Shorts-videoer.

Bemærk, at hvis du bruger ophavsretsligt beskyttet indhold i Shorts-videoer, du har oprettet uden for YouTubes værktøjer, kan din video måske få et Content ID-krav eller blive fjernet på grund af en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret.

Kan jeg remixe klip?

Ja, du kan remixe et klip, hvis klippets kildevideo også er kvalificeret til remix. Alle de remixværktøjer, der er tilgængelige i en video, kan du også bruge i alle klip fra den pågældende video.

Hvordan ved jeg, om en person remixer mit indhold?

Du får en notifikation, når din video bliver remixet. Der sendes én oversigtsnotifikation om dagen, op til tre gange om ugen. Så hvis din video bliver remixet af flere youtubere på én dag, får du maksimalt én notifikation for den pågældende dag.

Hvordan kan jeg se trafikken fra visuelle remix af mit indhold?

Visuelle remix af dit indhold, som andre youtubere har lavet, kan hjælpe dig med at få nye seere på din kanal.

Du kan se, hvor mange visninger du har modtaget fra visuelle remix, ved at tjekke dine rapporter for rækkevidde og sortere efter trafikkilden "Remixvideo".

Hvordan begrænser jeg brugen af mit indhold i andres Shorts-videoer?

Shorts-videoer, som du opretter, tilmeldes automatisk remix på YouTube. Det er i øjeblikket kun partnere med adgang til YouTube Studio CMS, der kan fravælge det.

Du kan begrænse remix af videoer i langt format på din kanal ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indhold i venstre menu.
  3. Tryk på en videos titel eller miniaturebillede.
  4. Rul og så klik på SE MERE.
  5. Rul for at finde "Shorts-sampling" og så vælg, om du vil tillade sampling.
  6. Klik på GEM.

Du kan også redigere indstillingerne for "Shorts-sampling" for flere videoer på én gang, og når du uploader fra din computer.

Hvordan kontrollerer jeg remix af mit indhold, hvis jeg bruger YouTube Studio CMS?

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Dine licensvilkår hos YouTube tillader, at dit indhold bliver remixet af andre youtubere, når de opretter en Shorts-video, medmindre du fravælger kvalificeret indhold. Indhold, du ikke har fravalgt, vil som standard have sampling tilvalgt, herunder alt nyt indhold, du uploader. Indhold, du har fravalgt, vil fortsat være fravalgt.

Dit indhold, herunder Shorts-videoer og videoer i langt format, er som standard tilgængeligt til remix. Hvis du tillader remix af dit indhold, kan du inspirere andre youtubere på YouTube og potentielt set udvide din rækkevidde til nye målgrupper.

Hvis du bruger YouTube Studio CMS, kan du til enhver tid begrænse remix af dit indhold. Sådan begrænser du remix:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. På fanen Oversigt skal du finde "YouTube Shorts Remix" og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet. Hvis du deaktiverer denne indstilling, bliver alle eksisterende remix af dit indhold slået fra.
  4. Klik på GEM.

Du kan også redigere indstillingerne for "Sampling i forbindelse med Shorts-videoer" for flere videoer på én gang, og når du uploader fra din computer.

Hvad sker der, når det indhold, jeg remixer, er begrænset, redigeret eller slettet?

Lydremix, du opretter, får lyden slået fra, angives til skjult og planlægges til sletning, 30 dage efter at den oprindelige youtuber sletter sit arbejde eller begrænser remix fra det. Du modtager en mail om ændringen, så du kan downloade din video fra YouTube Studio uden den remixede lyd, før den bliver slettet. Du kan derefter uploade din video igen med en anden lyd.

Videoremix, du opretter, slettes, når den oprindelige youtuber sletter eller begrænser brugen af sin video. Du modtager en mail, når det sker. Du har muligvis ikke licens til at uploade din Shorts-video til YouTube igen med den originale remixvideo, men visninger, der er genereret på din Shorts-video, tæller med i det samlede antal visninger siden upload.

Hvad sker der, når jeg begrænser remix, sletter min video eller foretager ændringer i YouTube Studio?

Hvis du begrænser remix i YouTube Studio, sletter din video eller slører eller klipper en video i YouTube Studio, får youtuberen, der remixer, besked om følgende:

• Følgende gælder for Lydremix:
  • Videoremix slettes

Hvis du begrænser remix eller sletter din video, kan du heller ikke oprette fremtidige remix.

Hvorfor er lyden på min Shorts-video slået fra?

Remix, du opretter med remixet lyd, kan få lyden slået fra, når den oprindelige youtuber begrænser remix af sit indhold, sletter indhold eller redigerer sin video i YouTube Studio ved hjælp af sløring eller klipning. Hvis en af disse situationer skulle opstå, modtager du en mail om, at følgende gælder for din Shorts-video:

Du kan downloade din video uden den remixede lyd i YouTube Studio, før den slettes. Du kan derefter uploade din video igen – denne gang med et andet soundtrack, da du muligvis ikke længere har tilladelse til at bruge den originale remixede lyd.

Hvordan fungerer Dream Track?

YouTube tester hele tiden nye, eksperimentelle funktioner. Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for et begrænset antal youtubere i USA og på bestemte mobilenheder. Formålet med det begrænsede eksperiment er at sikre, at vi får de nødvendige erfaringer, som vi kan bruge til at udvikle eventuelle fremtidige udgaver af produktet.

Seere fra hele verden kan remixe de soundtracks, der bliver skabt, og bruge dem i deres egne Shorts-videoer.

Dream Track i Shorts er et eksperimentelt værktøj til oprettelse af sange, der giver youtubere mulighed for at skabe et unikt 30-sekunders soundtrack med stemmer fra kunstnere, der har valgt at deltage. Værktøjet samler ekspertisen fra Google DeepMind og YouTubes største innovatører med ekspertisen fra vores partnere i musikbranchen for at skabe nye måder, hvorpå youtubere på Shorts kan skabe musik og interagere med kunstnere.

Når et soundtrack er udgivet, kan alle remixe de AI-genererede soundtracks og bruge dem i deres egne Shorts-videoer. Disse AI-genererede soundtracks har en tekstetiket, der angiver, at de er blevet lavet med Dream Track. Vi starter med et begrænset antal youtubere i USA og de kunstnere, der har valgt at deltage. Når vi har set feedbacken fra disse eksperimenter, håber vi, at vi kan give flere adgang til værktøjet.

YouTubes retningslinjer for fællesskabet gælder for alt indhold på YouTube, inklusive indhold, der er genereret af Dream Track, og vi gør fortsat vores yderste for at fjerne alt materiale, der overtræder vores politikker. Få flere oplysninger om politikkerne for indtægtsgenerering på kanaler og politikkerne for indtægtsgenerering på Shorts-videoer vedrørende Dream Track.