Last opp lydbøker og hørespill

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

For å skille lydbøker og hørespill fra andre typer innhold i YouTube Music må du oppgi dette:

Lydbok

Lydbøker er bøker som leses opp av en forteller. Den opprinnelige boken må ha en forfatter og være utgitt.

Obligatorisk metadata

Valgfrie metadata

I tillegg til de obligatoriske metadataene kan du valgfritt oppgi denne informasjonen:

Lyddrama eller hørespill

Et hørespill (eller lyddrama) er en dramatisert fortelling. Hørespillet kan bestå av én eller flere skuespillere og fortellere.

Obligatorisk metadata

• ReleaseType = AudioDramaRelease (støttes i DDEX AVS fra og med ERN 3.8.3)
  • Audiodrama title = DisplayTitle
  • Audiodrama brand = MainArtist
    • I noen tilfeller kan MainArtist og DisplayTitle være den samme

Valgfrie metadata

I tillegg til de obligatoriske metadataene kan du valgfritt oppgi denne informasjonen: