Laai oudioboeke en oudiodramas op

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

Verskaf asseblief die volgende om oudioboeke en oudiodramas van ander soorte inhoud in YouTube Music te onderskei:

Oudioboek

’n Oudioboek het ’n verteller wat ’n boek lees wat deur ’n outeur gepubliseer is.

Vereiste metadata

Opsionele metadata

Bykomend tot die vereiste metadata, kan jy enige van die volgende opsionele inligting insluit:

Oudiodrama of Radiodrama

’n Oudiodrama is ’n dramatiese vertolking van ’n storie en kan een of meer akteurs en vertellers bevat.

Vereiste metadata

• Vrystellingtipe = Oudiodramavrystelling (gesteun in DDEX AVS vanaf ERN 3.8.3)
  • Oudiodramatitel = Vertoontitel
  • Oudiodramahandelsmerk = Hoofkunstenaar
    • Hoofkunstenaar en Vertoontitel kan in sommige gevalle identies wees

Opsionele metadata

Bykomend tot die vereiste metadata, kan jy enige van die volgende opsionele inligting insluit: