Skriva med det virtuella tangentbordet

Så här söker du på andra språk med tangentbordet på skärmen

Om ditt språk innehåller specialtecken (t.ex. arabiska, grekiska, thailändska) kan du ange mer specifika söktermer på YouTube med hjälp av det virtuella tangentbordet.

Det virtuella tangentbordet är endast tillgängligt för vissa språk.
Klicka på tangentbordsikonenTangentbordsikon som finns i sökfältet på YouTube så visas tangentbordet. Flytta tangentbordet efter behov genom att klicka och dra.

Om du vill använda tangentbordet klickar du på det eller trycker på motsvarande tangent på ditt fysiska tangentbord (det är inte alla fysiska tangentbord som är kompatibla).

Om du vill visa fler tecken kan du prova att klicka på Alt+Ctrl och uppåtpilen på tangentbordet.