Skriva med ett skärmtangentbord

Så här söker du på andra språk med skärmtangentbord

Om ditt språk innehåller specialtecken, t.ex. arabiska, grekiska och thai, kan du ange specifika söktermer på YouTube med hjälp av skärmtangentbordet.

Skärmtangentbordet är endast tillgängligt för vissa språk.
Klicka på tangentbordet Tangentbordsikon i sökfältet på YouTube så visas tangentbordet. Flytta tangentbordet efter behov genom att klicka och dra.

Om du vill använda tangentbordet klickar du på det eller trycker på motsvarande tangent på ditt fysiska tangentbord (det är inte alla fysiska tangentbord som är kompatibla).

Om du vill visa fler tecken kan du prova att klicka på Alt+Ctrl och uppåtpilen på tangentbordet.