Typen op het schermtoetsenbord

Zoeken in andere talen via het schermtoetsenbord

Als je een taal gebruikt waarvoor speciale tekens nodig zijn, zoals Arabisch, Grieks of Thai, gebruik dan het schermtoetsenbord om nauwkeurige zoektermen in te voeren in YouTube.

Het schermtoetsenbord is beschikbaar voor een beperkt aantal talen.
Klik op het toetsenbord Toetsenbordpictogram in de zoekbalk van YouTube om het toetsenbord weer te geven. Je kunt het verplaatsen door erop te klikken en te slepen.

Je gebruikt het toetsenbord door met je muis op het toetsenbord te klikken of door op de bijbehorende toets op je fysieke toetsenbord te drukken (niet alle fysieke toetsenborden zijn geschikt).

Druk op Alt+Ctrl en de pijl-omhoog op het toetsenbord om meer tekens weer te geven.