Typen met een virtueel toetsenbord

Zoeken in andere talen via het schermtoetsenbord

Als je een taal gebruikt die speciale tekens bevat (bijvoorbeeld Arabisch, Grieks, Thais), voer dan nauwkeurigere zoektermen in YouTube in door het virtuele toetsenbord te gebruiken.

Het virtuele toetsenbord is enkel beschikbaar voor bepaalde talen.
Klik op het toetsenbordpictogramToetsenbordpictogram in de zoekbalk van YouTube om het toetsenbord weer te geven. Je kunt het verplaatsen door erop te klikken en te slepen.

Om het toetsenbord te gebruiken, klik je op het toetsenbord met je muis, of typ je de overeenkomstige toets op je fysieke toetsenbord (niet alle fysieke toetsenborden zijn compatibel).

Om meer tekens weer te geven, kun je op Alt+Ctrl en de toets Pijl omhoog op het toetsenbord drukken.