Skriv med et virtuelt tastatur

Sådan søger du på andre sprog ved hjælp af tastaturet på skærmen

Hvis du bruger et sprog, der kræver specialtegn (f.eks arabisk, græsk, thailandsk), kan du indtaste mere præcise søgeord i YouTube vha. det virtuelle tastatur.

Det virtuelle tastatur er kun tilgængeligt for bestemte sprog.
Tryk på tastaturikonet Tastaturikon i YouTubes søgefelt for at få tastaturet frem. Flyt det ved at klikke på det og trække det.

Hvis du vil bruge tastaturet, skal du blot bruge musen til at klikke på tastaturet eller trykke på den tilsvarende tast på dit fysiske tastatur (ikke alle fysiske tastaturer er kompatible).

For at få vist flere tegn, kan du prøve at trykke Alt+Ctrl og pil op på tastaturet.