Ändra namn och profilbild på din YouTube-kanal

När du skapar en kanal på YouTube kan du välja ett kanalnamn och en profilbild för YouTube som skiljer sig från ditt Google-konto. Namnet och bilden på din YouTube-kanal blir din offentliga identitet på YouTube och visas för alla offentliga tillskrivningar, t.ex. i kommentarer och på din kanalsida.

Namnet och profilbilden på din YouTube-kanal är inte desamma som namnet och bilden för Google-kontot. All aktivitet rörande YouTube-kanalnamnet sparas fortfarande i Google-kontot och används i enlighet med vår integritetspolicy. Google-kontot är alltid ditt primära konto. YouTube-namnet är bara din offentliga persona på YouTube.

How to Update Your YouTube Channel Name & Profile Picture (Without Updating Google Account Info)

Viktigt att tänka på

Ändra kanalnamn

Varning! Om du ändrar namnet tas ditt verifieringsmärke bort. Läs mer.
  1. I mobilappen trycker du på profilbilden Profil.
  2. Tryck på Din kanal.
  3. Tryck på Redigera kanal Redigera.
  4. Ange ett nytt namn och tryck på OK.

Ändra din profilbild

1. Tryck på din profilbild Profil.
  2. Tryck på Din kanal.
  3. Tryck på REDIGERA KANAL och sedan på profilbilden.
  4. Du kan ta en bild eller ladda upp en bild.
  5. Klicka på Spara.

Riktlinjer för profilbild

Din profilbild måste följa riktlinjerna för communityn och uppfylla följande kriterier:

• JPG, GIF, BMP eller PNG (inga animerade GIF-filer).
  • Minsta storlek: 98 x 98 pixlar
  • Största filstorlek: 4 MB