Kanavan brändäyksen muuttaminen

Voit brändätä YouTube-kanavasi yksilöllisen näköiseksi päivittämällä profiilikuvan, kanavabannerin ja videoiden vesileiman.

Profiilikuvan vaihtaminen

Profiilikuvasi näkyy katsojille kanavasi ja videoidesi yhteydessä YouTubessa.

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta MUOKKAA KANAVAA  ja napauta sitten profiilikuvaasi.
  4. Voit tämän jälkeen ottaa kuvan tai ladata valmiin kuvan.
  5. Klikkaa Tallenna.

YouTube Studion iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta "Muokkaa kanavan profiilia" ja napauta sitten profiilikuvaasi.
  3. Voit tämän jälkeen ottaa kuvan tai ladata valmiin kuvan.
  4. Klikkaa Tallenna.

Profiilikuvien säännöt

Profiilikuvan on oltava yhteisön sääntöjen ja seuraavien kriteerien mukainen:

• JPG, GIF, BMP tai PNG (ei GIF-animaatioita)
  • 800 x 800 pikselin koko (suositus)
  • neliön tai ympyrän mallinen kuva, jonka enimmäiskoko on 4 Mt.

Bannerikuva näkyy taustalla YouTube-sivusi ylälaidassa.

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta MUOKKAA KANAVAA ja napauta sitten bannerikuvaasi oikealta.
  4. Voit tämän jälkeen ottaa kuvan tai ladata valmiin kuvan.
  5. Klikkaa Tallenna.

YouTube Studion iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta "Muokkaa kanavan profiilia" ja napauta sitten bannerikuvaasi.
  3. Voit tämän jälkeen ottaa kuvan tai ladata valmiin kuvan.
  4. Klikkaa Tallenna.

Bannerikuvien säännöt

Bannerikuvan on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Kuvan vähimmäiskoko: 2560 x 1440 pikseliä ja kuvasuhde 16:9.
  • Vähimmäiskoon varmuusalue, jossa tekstit ja logot näkyvät varmasti kaikilla laitteilla: 1235 x 338 pikseliä.
  • Kuvien pitäisi näkyä koko näytöllä suurilla laitteilla mutta rajautuvat tietyissä näkymissä ja tietyillä laitteilla.
  • Älä lisää kuviin ylimääräisiä muokkauksia (esim. varjoja, reunuksia tai kehyksiä).
  • Tiedostokoko: enintään 6 Mt.

Kuvakoon muuttaminen

Kuvan kokoa voi muuttaa tietokoneen kuvankäsittelyohjelmalla tai verkosta löytyvillä kuvakoon muuntotyökaluilla. Esimerkiksi Apple-tietokoneella voi käyttää Esikatselu-ohjelmaa ja Windows-tietokoneella Microsoft Photos ‑ohjelmaa.

Videon vesileiman lisääminen

Asetus on käytettävissä tietokoneella.

Katso kanavabanneri- ja profiilikuvavinkkejä sisällöntuottajille