YouTube-kanavan nimen ja profiilikuvan vaihtaminen

Kun luot YouTube-kanavan, voit valita sille nimen ja profiilikuvan, joka voi olla eri kuin Google-tilisi profiilikuva. YouTube-kanavasi nimi ja kuva ovat osa julkista identiteettiäsi YouTubessa, ja ne näkyvät kaikissa julkisissa yhteyksissä, kuten kommenteissa ja kanavasivullasi.

YouTube-kanavasi nimi ja profiilikuva ovat eri asia kuin Google-tilisi nimi ja kuva. Kaikki YouTube-kanavasi nimeen yhdistetty toiminta tallennetaan normaalisti Google-tilillesi, ja sitä käytetään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Google-tilisi on aina ensisijainen tilisi. YouTube-nimi on ainoastaan YouTubessa käyttämäsi julkinen persoona.

How to Update Your YouTube Channel Name & Profile Picture (Without Updating Google Account Info)

Muistettavaa

Kanavan nimen muuttaminen

Varoitus: Jos vaihdat nimesi, menetät vahvistusmerkkisi. Lue lisää.
  1. Napauta mobiilisovelluksesta profiilikuvaasi Profiili.
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta Muokkaa kanavaa Muuta.
  4. Lisää uusi nimi ja valitse OK.

Profiilikuvan vaihtaminen

1. Napauta profiilikuvaasi Profiili.
  2. Napauta Oma kanava.
  3. Napauta MUOKKAA KANAVAA ja napauta sitten profiilikuvaasi.
  4. Voit tämän jälkeen ottaa kuvan tai ladata valmiin kuvan.
  5. Klikkaa Tallenna.

Profiilikuvien säännöt

Profiilikuvan on oltava yhteisön sääntöjen ja seuraavien kriteerien mukainen:

• JPG, GIF, BMP tai PNG (ei GIF-animaatioita)
  • Vähimmäiskoko: 98 x 98 pikseliä
  • Tiedoston enimmäiskoko: 4 Mt.