Gestionar el brànding del canal

Actualitza la teva foto de perfil, el bàner del canal i la marca d'aigua dels vídeos per construir la identitat de marca del teu canal de YouTube.

Canviar la foto de perfil

Canvia la teva foto de perfil a YouTube Studio. La foto de perfil és la imatge que es mostra als espectadors al teu canal, als teus vídeos i a les accions que se't puguin atribuir públicament a YouTube.

Després de seleccionar Personalització, la pestanya Brànding es mostrarà a la part superior.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Brànding.
  3. Fes clic a CANVIA i selecciona una il·lustració o una imatge del teu ordinador. Canvia els colors predefinits i la mida de la il·lustració o la imatge que has penjat i retalla-la. Després, fes clic a FET.
  4. Fes clic a PUBLICA. És possible que la foto de perfil tardi uns quants minuts a actualitzar-se a YouTube.

Retallar la foto amb tecnologia assistencial o un teclat

Retallar la foto des d'un extrem

1. Navegueu per seleccionar l'extrem de la foto.
  2. Feu servir les tecles de fletxa per retallar la foto.

Moure tot el quadrat de retall

1. Navegueu per seleccionar tot el quadrat de retall.
  2. Fes servir les tecles de fletxa per canviar la posició del quadrat de retall.

Directrius de les fotos de perfil

La teva foto de perfil ha de seguir les nostres directrius de la comunitat i complir els criteris següents:

• Fitxer JPG, GIF, BMP o PNG (no pot ser un GIF animat).
  • La mida de la imatge no pot ser superior a 15 MB.
  • La imatge s'ha de renderitzar a 98 x 98 píxels.

YouTube Creators

La imatge del bàner es mostra com a fons a la part superior de la teva pàgina de YouTube.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Brànding.
  3. Fes clic a CANVIA i selecciona una imatge. Per fer-hi canvis, selecciona una previsualització, ajusta el retall i, a continuació, fes clic a FET.
  4. Fes clic a PUBLICA.
Nota: la mateixa imatge de bàner s'utilitza en ordinadors, mòbils i televisors, però es mostra de manera diferent en funció del dispositiu.

Canals oficials d'artistes

La imatge de bàner només s'utilitza en ordinadors i dispositius mòbils. Per canviar-la, segueix les instruccions de la secció anterior.

Per actualitzar el bàner que tens al televisor i a YouTube Music:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Perfil.
  3. Fes clic a al costat de la foto de perfil i selecciona una imatge. Per fer canvis en una imatge:
    • Selecciona Previsualitza i edita la imatge.
    • Fes clic a FET.
  4. A la part superior dreta de la pàgina, fes clic a DESA.

Directrius de les imatges de bàner

La imatge del bàner ha de complir els criteris següents:

• Dimensions mínimes per a la pujada: 2560 x 1440 píxels amb una relació d'aspecte de 16:9.
  • Zona segura per al text i els logotips amb les dimensions mínimes: 1235 x 338 píxels.
  • Les imatges haurien d'ocupar tota la pantalla dels dispositius més grans, però es retallaran en determinades visualitzacions i dispositius.
  • No incloguis cap adornament addicional als fitxers (per exemple, ombres, vores i marcs).
  • Mida del fitxer: 6 MB o inferior.

Com es pot canviar la mida de les imatges

Pots fer servir l'editor d'imatges del teu ordinador o un editor en línia per canviar la mida de les imatges. Per exemple, pots utilitzar Preview en un ordinador Apple o l'aplicació Fotos de Microsoft a Windows.

Afegir una marca d'aigua als vídeos

Pots animar els espectadors a subscriure's al teu canal afegint una marca d'aigua als vídeos. Si ho fas, els espectadors podran subscriure's directament al teu canal quan utilitzin YouTube en un ordinador.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Brànding.
  3. Selecciona quan es mostrarà la marca d'aigua:
    • Final del vídeo: la marca d'aigua es mostrarà durant els 15 darrers segons del vídeo.
    • Temps d'inici personalitzat: la marca d'aigua començarà a mostrar-se en el moment que triïs.
    • Tot el vídeo: la marca d'aigua es mostrarà durant tot el vídeo.
  4. Fes clic a CANVIA i selecciona una imatge. Canvia la mida de la imatge i fes clic a FET.
  5. Fes clic a PUBLICA.
Nota: les marques d'aigua no estan disponibles en vídeos definits com a creats per a nens. Si ja havies afegit una marca d'aigua a un vídeo que ara s'ha definit com a creat per a nens, els espectadors no la veuran.

Directrius de les marques d'aigua dels vídeos

La marca d'aigua ha de complir els criteris següents:

• Mínim: 150 x 150 píxels.
  • Imatge quadrada de menys d'1 MB.

Disponibilitat

La marca d'aigua del canal està disponible en mode horitzontal per a ordinadors i dispositius mòbils (als mòbils no s'hi pot fer clic). Les marques d'aigua dels canals no es mostren als reproductors sense controls de Chrome de YouTube personalitzats ni a Adobe Flash.

Mètriques de les marques d'aigua dels vídeos

Pots consultar les mètriques a l'informe Font de la subscripció de YouTube Analytics.

Com es pot gestionar el brànding del canal

Mira el vídeo següent del canal YouTube Creators sobre com pots actualitzar la foto de perfil, el bàner del canal i la marca d'aigua dels vídeos.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.