Bestuur jou kanaalhandelsmerk

Skep ’n handelsmerk vir jou YouTube-kanaal se identiteit deur jou profielfoto, kanaalbanier en videowatermerk op te dateer.

Verander jou profielfoto

Verander jou profielfoto in YouTube Studio. Jou profielfoto is die prent wat op jou kanaal, video's en handelinge wat publiek toeskryfbaar is oral op YouTube vir kykers gewys word.

After selecting 'Customization', The 'Branding' tab will be at the top.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Handelsmerkskepping op die linkerkieslys.
  3. Klik VERANDER en kies ’n illustrasie of ’n prent van jou rekenaar af. Verander die voorafgestelde kleure en die manier waarop die illustrasie gesnoei is, óf die grootte van jou opgelaaide prent en klik dan KLAAR.
  4. Klik PUBLISEER. Dit kan ’n paar minute neem om jou profielfoto oral op YouTube op te dateer.

Snoei jou foto met ondersteunende tegnologie of sleutelbord

Snoei jou foto van ’n hoek af

1. Navigeer om die hoek van jou foto te kies.
  2. Gebruik die pylsleutels om die foto te snoei.

Skuif die hele snoeivierkant

1. Navigeer om die hele snoeivierkant te kies.
  2. Gebruik die pylsleutels om die posisie van die snoeivierkant te verander.

Profielfotoriglyne

Jou profielfoto moet aan ons gemeenskapsriglyne en aan die volgende kriteria voldoen:

• JPG-, GIF-, BMP- of PNG-lêer (geen geanimeerde GIF’s nie)
  • Prentgrootte moenie groter as 15 MB wees nie.
  • Prent wat teen 98 x 98 px gelewer word.

YouTube Skeppers

Jou banierprent verskyn as ’n agtergrond boaan jou YouTube-bladsy.
  1. Meld aan by YouTube Studio .
  2. Kies Pasmaking en dan Handelsmerkskepping op die linkerkieslys.
  3. Klik VERANDER en kies ’n prent. Om veranderinge te maak, moet jy ’n voorskou kies en verander hoe dit gesnoei word, en dan KLAAR klik.
  4. Klik PUBLISEER.
Let wel: Dieselfde banierprent word vir rekenaars, mobiele toestelle en TV-skerms gebruik, maar dit vertoon anders na gelang van jou toestel.

Amptelike Kunstenaarkanale

Jou banierprent word net op rekenaars en mobiele toestelle gebruik. Volg die YouTube Creator-instruksies hier bo om daardie banier op te dateer.

Hoe om die banier wat jy op TV en op YouTube Music het, op te dateer:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Profiel op die linkerkieslys.
  3. Klik langs die profielfoto en kies ’n prent. Om veranderinge aan ’n prent te maak,
    • Kies Voorskou en wysig die prent.
    • Klik KLAAR.
  4. Klik STOOR bo regs op die bladsy.

Banierprentriglyne

Jou banierprent moet aan die volgende kriteria voldoen:

• Minimum afmetings om op te laai: 2560 x 1440 px met ’n aspekverhouding van 16:9.
  • Met die minimum afmetings is die veilige area vir teks en logo’s: 1235 x 338 px.
  • Prente moet voorsiening maak vir die hele skerm van groter toestelle, maar sal in sekere aansigte en op sekere toestelle gesnoei word.
  • Moenie enige bykomende lêerversierings (soos skadus, rande of rame) insluit nie.
  • Lêergrootte: 6 MB of kleiner.

Hoe om prente se grootte te verander

Jy kan jou rekenaar se prentredigeerprogram of ’n aanlyn prentherskaleerder gebruik om prente se groottes te verander. Jy kan byvoorbeeld Preview op ’n Apple-rekenaar of Microsoft Foto’s op Windows gebruik.

Voeg jou videowatermerk by

Jy kan jou kykers aanmoedig om op jou kanaal in te teken deur ’n videowatermerk by jou video te voeg. Wanneer jy ’n videowatermerk byvoeg, kan kykers direk op jou kanaal inteken wanneer hulle YouTube op ’n rekenaar gebruik.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Pasmaking en dan Handelsmerkskepping op die linkerkieslys.
  3. Kies jou vertoontyd:
    • Einde van video: Die videowatermerk sal die laaste 15 sekondes van die video gewys word.
    • Gepasmaakte begintyd: Die videowatermerk sal gewys word op ’n tyd wat jy kies.
    • Hele video: Die videowatermerk sal deur die hele video gewys word.
  4. Klik VERANDER en kies ’n prent. Verander die grootte van jou foto, en klik dan KLAAR.
  5. Klik PUBLISEER.
Let wel: Videowatermerke is nie beskikbaar op video's wat gestel is as vir kinders gemaak nie. As jy vroeër ’n videowatermerk bygevoeg het, maar jou video is nou gestel as vir kinders gemaak, sal kykers nie die watermerk sien nie.

Riglyne vir videowatermerke

Jou videowatermerk moet aan die volgende kriteria voldoen:

• Minimum 150 x 150 pieksels.
  • Vierkantige prent van kleiner as 1 MB.

Beskikbaarheid

Die kanaalwatermerk is in landskapaansig op rekenaars en mobiele toestelle beskikbaar (dit kan nie op mobiele toestelle geklik word nie). Kanaalwatermerke verskyn nie op gepasmaakte chrome-lose YouTube-spelers of Adobe Flash nie.

Videowatermerkmaatstawwe

Jy kan maatstawwe in die Intekeningbron-verslag in YouTube Analytics kry.

Kyk hoe om jou kanaalhandelsmerkskepping te bestuur

Kyk die volgende video in die YouTube Creators-kanaal oor hoe om jou profielfoto, kanaalbanier en videowatermerk op te dateer.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!