Administrer merkevarebygging for kanalen

Etabler en merkevareidentitet for YouTube-kanalen din ved å oppdatere profilbildet, kanalbanneret og videovannmerket.

Bytt profilbilde

Seerne kan se profilbildet på kanalen din og videoene dine over hele YouTube.

YouTube-appen for iPhone og iPad

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Kanalen din.
  3. Trykk på REDIGER KANALEN , og trykk på profilbildet ditt.
  4. Du kan også ta et bilde eller velge et du vil laste opp.
  5. Klikk på Lagre.

YouTube Studio-appen for iPhone og iPad

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Endre kanalprofilen, og trykk på profilbildet ditt.
  3. Du kan også ta et bilde eller velge et du vil laste opp.
  4. Klikk på Lagre.

Retningslinjer for profilbilder

Alle profilbilder må være i tråd med retningslinjene for brukere og oppfylle følgende kriterier:

• Bruk en fil i formatet JPG, GIF, BMP eller PNG (animerte GIF-filer er ikke tillatt).
  • Bruk et bilde på 800 x 800 piksler (anbefalt).
  • Bruk et firkantet eller rundt bilde på 4 MB eller mindre.

Bannerbildet ditt vises som bakgrunn øverst på YouTube-siden din.

YouTube-appen for iPhone og iPad

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Kanalen din.
  3. Trykk på REDIGER KANALEN , og trykk på bannerbildet til høyre.
  4. Du kan også ta et bilde eller velge et du vil laste opp.
  5. Klikk på Lagre.

YouTube Studio-appen for iPhone og iPad

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Endre kanalprofilen, og trykk på bannerbildet.
  3. Du kan også ta et bilde eller velge et du vil laste opp.
  4. Klikk på Lagre.

Retningslinjer for bannerbilder

Alle bannerbilder må oppfylle disse kriteriene:

• Minimumsstørrelse for opplasting: 2560 x 1440 piksler med et høyde/bredde-forhold på 16 : 9.
  • Ved bruk av minimumsstørrelsen må tekst og logoer plasseres innenfor følgende område: 1235 x 338 piksler.
  • Bildet skal strekke seg over hele skjermen på større enheter, men blir beskåret i visse visninger og på visse enheter.
  • Ikke legg til ekstra pyntedetaljer i filen (f.eks. skygger, kanter og rammer).
  • Filstørrelsen skal være 6 MB eller mindre.

Slik endrer du størrelsen på bilder

Du kan bruke et bilderedigeringsprogram på datamaskinen eller internett for å endre størrelsen på bilder. Du kan for eksempel bruke Forhåndsvisning på Apple-datamaskiner eller Microsoft Bilder i Windows.

Legg til vannmerket ditt i videoer

Denne innstillingen er tilgjengelig på datamaskin.