Bestuur jou kanaalhandelsmerk

Skep ’n handelsmerk vir jou YouTube-kanaal se identiteit deur jou profielfoto, kanaalbanier en videowatermerk op te dateer.

Verander jou profielfoto

Jou profielfoto is die prent wat op jou kanaal en video's oral op YouTube vir kykers gewys word.

YouTube se iPhone- en iPad-app

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Jou kanaal.
  3. Tik op WYSIG KANAAL , en tik dan op jou profielfoto.
  4. Jy kan ’n foto neem of ’n foto kies om op te laai.
  5. Klik Stoor.

YouTube Studio-app vir iPhone en iPad

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Wysig kanaalprofiel, en tik dan op jou profielfoto.
  3. Jy kan ’n foto neem of ’n foto kies om op te laai.
  4. Klik Stoor.

Profielfotoriglyne

Jou profielfoto moet aan ons gemeenskapsriglyne en aan die volgende kriteria voldoen:

• JPG-, GIF-, BMP- of PNG-lêer (geen geanimeerde GIF’s nie).
  • Foto van 800 X 800 px (aanbeveel).
  • Vierkantige of ronde foto van 4 MB of kleiner.

Jou banierprent verskyn as ’n agtergrond boaan jou YouTube-bladsy.

YouTube se iPhone- en iPad-app

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Jou kanaal.
  3. Tik op WYSIG KANAAL , en tik dan op jou banierprent aan die regterkant.
  4. Jy kan ’n foto neem of ’n foto kies om op te laai.
  5. Klik Stoor.

YouTube Studio-app vir iPhone en iPad

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Wysig kanaalprofiel, en tik dan op jou banierprent.
  3. Jy kan ’n foto neem of ’n foto kies om op te laai.
  4. Klik Stoor.

Banierprentriglyne

Jou banierprent moet aan die volgende kriteria voldoen:

• Minimum afmetings om op te laai: 2048 x 1152 px met ’n aspekverhouding van 16:9.
  • Met die minimum afmetings is die veilige area vir teks en logo's: 1235 x 338 px. Groter prente sal dalk op sekere aansigte of toestelle gesnoei word.
  • Lêergrootte: 6 MB of kleiner.

Hoe om prente se grootte te verander

Jy kan jou rekenaar se prentredigeerprogram of ’n aanlyn prentherskaleerder gebruik om prente se groottes te verander. Jy kan byvoorbeeld Preview op ’n Apple-rekenaar of Microsoft Foto’s op Windows gebruik.

Voeg jou videowatermerk by

Hierdie instelling is op ’n rekenaar beskikbaar.