Administrer din kanalbranding

Brand din YouTube-kanals identitet ved at opdatere dit profilbillede, dit kanalbanner og dit videovandmærke.

Skift dit profilbillede

Dit profilbillede er det billede, der vises til seere på din kanal og videoer på YouTube.

YouTube-appen til Android

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Din kanal.
  3. Tryk på REDIGER KANALEN , og tryk derefter på dit profilbillede.
  4. Du kan tage et nyt billede eller vælge et eksisterende billede, som du vil uploade.
  5. Klik på GEM.

YouTube Studio-appen til Android

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Rediger kanalprofil, og tryk derefter på dit profilbillede.
  3. Du kan tage et nyt billede eller vælge et eksisterende billede, som du vil uploade.
  4. Klik på Gem.

Retningslinjer for profilbilleder

Dit profilbillede skal følge vores retningslinjer for fællesskabet og opfylde følgende kriterier:

• JPG-, GIF-, BMP- eller PNG-fil (ingen animerede GIF-filer).
  • Billede med 800 x 800 px (anbefalet).
  • Kvadratisk eller rundt billede på 4 MB eller derunder.

Dit bannerbillede vises som baggrund øverst på din YouTube-side.

YouTube-appen til Android

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Din kanal.
  3. Tryk på REDIGER KANALEN , og tryk derefter på dit bannerbillede til højre.
  4. Du kan tage et nyt billede eller vælge et eksisterende billede, som du vil uploade.
  5. Klik på GEM.

YouTube Studio-appen til Android

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Rediger kanalprofil, og tryk derefter på dit profilbillede.
  3. Du kan tage et nyt billede eller vælge et eksisterende billede, som du vil uploade.
  4. Klik på Gem.

Retningslinjer for bannerbilleder

Dit bannerbillede skal opfylde følgende kriterier:

• Mindstemål for upload: 2560 x 1440 px med et billedformat på 16:9.
  • Sikkert område for tekster og logoer ved mindstemålet: 1235 x 338 px.
  • Billeder skal fylde hele skærmen for større enheder, men vil blive beskåret ved forskellige visninger og på forskellige enheder.
  • Medtag ikke andre filudsmykninger (f.eks. skygger eller rammer).
  • Filstørrelse: 6 MB eller mindre.

Sådan vælges en anden billedstørrelse

Du kan bruge et billedredigeringsprogram på din computer eller en onlinetjeneste til at ændre størrelsen på billederne. Du kan f.eks. bruge Billedfremviser på en Apple-computer eller Microsoft Billeder på en Windows-computer.

Tilføj dit videovandmærke

Denne indstilling er tilgængelig på computer.