Slet aktivetiketter

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.
Hvis du følger vores bedste fremgangsmåder for aktivetiketter, er du muligvis nødt til at fjerne etiketter fra aktiver eller slette etiketter fra din CMS for at holde dig under grænsen.

Fjern etiketter fra aktiver

​Du kan fjerne etiketter fra dine aktiver fra siden Aktivetiketter eller fra siden Aktiver .​

Fra siden Aktivetiketter

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Klik på navnet på en aktivetiket.
  4. På infosiden for aktivetiketter skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de aktiver, du vil fjerne etiketten fra.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende".
  5. Klik på FJERN FRA ETIKET i det øverste banner.

Fra siden Aktiver

1. Log ind på Studio CMS.

2. Vælg Aktiver i menuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de aktiver, du vil fjerne etiketter fra.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende".
  4. Klik på Opdater aktivetiketter i det øverste banner.
  5. Søg efter en aktivetiket.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for aktivetiketten og så FJERN.

Slet etiketter fra din CMS

Du kan slette individuelle aktivetiketter fra din CMS eller slette flere etiketter på én gang. Husk! Når du sletter en aktivetiket, deaktiveres alle etiketbaserede kampagner, der er oprettet ved hjælp af den pågældende etiket, også.

Slet en aktivetiket

Sådan sletter du aktivetiketter fra din CMS:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Søg efter den aktivetiket, du vil slette.
  4. Klik på navnet på aktivetiketten.
  5. På infosiden for aktivetiketter skal du vælge Metadata i menuen til venstre.
  6. Klik på SLET AKTIVETIKET.

Slet flere aktivetiketter på én gang

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktivetiketter i menuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de aktivetiketter, du vil slette.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende".
  4. Klik på SLET i det øverste banner.
Du kan også bruge CSV-skabelonen til aktivopdatering til at slette flere filer ad gangen. Angiv de aktivetiketter, du vil slette, i kolonnen add_asset_labels [tilføj aktivetiketter]. Angiv "ja" i kolonnen clear_labels [ryd_etiketter]. Godkend og upload dit regneark ved hjælp af Pakkeuploader eller Aspera-dropboks.