Vanlige feil ved opplasting

Hvis du har problemer med å laste opp en video, kan du trykke på feilmeldingen du ser, og følge feilsøkingstrinnene for å prøve å løse problemet.

«Det har oppstått uventede problemer»

Vent noen minutter, og prøv å laste opp på nytt.

«Tjeneren har avvist filen»

Denne feilmeldingen vises hvis du laster opp en fil i feil format. Kontrollér at du bruker en filtype som støttes.

«Det oppsto en feil under sending av data over nettverket»

Denne feilmeldingen vises hvis nettleseren din må oppdateres til den nyeste versjonen. Nedenfor ser du noen av nettleserne vi anbefaler for opplasting av videoer:
Når du har oppdatert nettleseren, kan du prøve å laste opp på nytt.

«En nettverksfeil har oppstått»

Denne feilmeldingen vises hvis nettleseren din må oppdateres til den nyeste versjonen. Nedenfor ser du noen av nettleserne vi anbefaler for opplasting av videoer:
Når du har oppdatert nettleseren, kan du prøve å laste opp på nytt.
«Kan ikke laste opp. Kanalstatusen din eller kontoinnstillingene dine støtter for øyeblikket ikke opplastinger.»
Denne feilmeldingen kan vises i følgende situasjoner:

«Det oppsto en sikkerhetsfeil»

Denne feilmeldingen vises hvis du har uvanlige sikkerhetsinnstillinger i nettleseren din. Innstillingene er sannsynligvis angitt av en brannmur, et antivirus- eller antispionprogram eller en annen relatert programvare. Vi anbefaler at du midlertidig deaktiverer det aktuelle programmet før du prøver å laste opp på nytt.

«Mislyktes (filen er for liten)»

Denne feilmeldingen vises hvis du prøver å laste opp en fil som er mindre enn 2 kB. Sørg for at videofilen er minst 2 kB, og prøv å laste opp på nytt.

«Mislyktes (MOV-filen er tom)»

Denne feilmeldingen vises for QuickTime-filmer som er lagret som referansefilmer. Velg «Save as a self-contained movie» («Lagre som selvstendig film») for å sørge for at filmen konverteres på riktig måte, og prøv å laste opp på nytt.

«Daglig opplastingsgrense er nådd. Du kan laste opp flere videoer om 24 timer.»

For å ivareta sikkerheten på YouTube har vi satt en grense for hvor mange videoer som kan lastes opp på en kanal i løpet av 24 timer.
Grensen kan variere avhengig av land/region eller kanalhistorikk. Eventuelle opphavsrettsadvarsler har ingenting å si for hvor mye du kan laste opp – men det har advarsler om brudd på retningslinjene for brukere.
Hvis du får en feilmelding om at opplastingsgrensen er nådd når du prøver å laste opp en video, kan du prøve på nytt om 24 timer.

Annet

Du kan få en feilmelding hvis du laster opp en fil i feil format. Kontrollér at du bruker en filtype som støttes.