Veelvoorkomende uploadfouten

Heb je problemen met het uploaden van je video? Selecteer de foutmelding die je ziet en volg de stappen om het probleem op te lossen.

Er zijn onverwachte problemen opgetreden

Wacht een paar minuten en probeer de video opnieuw te uploaden.

De server heeft het bestand geweigerd

Je krijgt deze foutmelding als je een bestand met de verkeerde indeling probeert te uploaden. Zorg dat je een ondersteund bestandstype gebruikt.

Er is een fout opgetreden tijdens de overdracht van gegevens via het netwerk

Je krijgt deze foutmelding als je de browser moet updaten naar de nieuwste versie. Hieronder zie je een paar browsers die we aanraden voor het uploaden van video's:

Verwerking gestopt

Je krijgt deze foutmelding als het geüploade bestand ingekort of ongeldig is. De foutmelding kan ook verschijnen bij trage uploads. Probeer de video op je apparaat af te spelen en zorg dat je een ondersteund bestandstype gebruikt. Upload het bestand daarna opnieuw. Probeer je video te uploaden via een ander platform als het probleem zich blijft voordoen.

Er is een netwerkfout opgetreden

Je krijgt deze foutmelding als je de browser moet updaten naar de nieuwste versie. Hieronder zie je een paar browsers die we aanraden voor het uploaden van video's:
Kan de video niet uploaden. Je huidige kanaalstatus of accountinstellingen ondersteunen geen uploads.
Deze foutmelding kan de volgende redenen hebben:

Er is een beveiligingsfout opgetreden

Je krijgt deze foutmelding als je ongebruikelijke beveiligingsinstellingen in je browser hebt. Deze instellingen zijn waarschijnlijk afkomstig van firewall-, antivirus- of antispywaresoftware, of andere gerelateerde software. We raden je aan om deze software tijdelijk uit te zetten en dan te proberen opnieuw te uploaden.

Mislukt (het bestand is te klein)

Je krijgt deze foutmelding als je een bestand probeert te uploaden dat kleiner is dan 2 KB. Zorg dat je video minstens 2 KB is en probeer deze daarna opnieuw te uploaden.

Mislukt (leeg mov-bestand)

Je krijgt deze foutmelding als QuickTime-films zijn opgeslagen als referentiefilm. Selecteer Opslaan als zelfstandige film, zodat je video correct wordt geconverteerd. Probeer de video daarna opnieuw te uploaden.

Dagelijkse uploadlimiet bereikt. Je kunt over 24 uur meer video's uploaden.

We hebben een limiet ingesteld voor het aantal video's dat je in 24 uur kunt uploaden naar je kanaal. Zo maken we YouTube veiliger.
Limieten kunnen per land of regio verschillen en zijn ook afhankelijk van de kanaalgeschiedenis. Waarschuwingen vanwege een auteursrechtklacht kunnen van invloed zijn op de geschiktheid van je kanaalgeschiedenis. Waarschuwingen vanwege schending van de Communityrichtlijnen hebben effect op het aantal video's dat je kunt uploaden.
Krijg je bij het uploaden van een video de foutmelding Uploadlimiet bereikt? Probeer het 24 uur later dan nog een keer.

Anders

Je kunt een foutmelding krijgen als je een bestand uploadt met de verkeerde indeling. Zorg dat je een ondersteund bestandstype gebruikt. Je kunt ook proberen je codecs of bewerkingssoftware te wijzigen.