Algemene oplaaifoute

As jy sukkel om jou video op te laai, moet jy die foutboodskap wat jy sien, kies en die foutsporingstappe volg om jou kwessie op te los.

“Ons het onverwagse probleme ondervind”

Probeer ’n paar minute wag en laai dan weer op.

“Die bediener het die lêer afgekeur”

Hierdie foutboodskap kom voor wanneer jy ’n lêer in die verkeerde formaat oplaai. Maak seker dat jy ’n gesteunde lêertipe gebruik.

“’n Fout het voorgekom terwyl ek data oor die netwerk gestuur het”

Hierdie foutboodskap kom voor wanneer jou blaaier na die jongste weergawe opgedateer moet word. Hieronder is ’n paar blaaiers wat ons vir die oplaai van video’s aanbeveel:
Probeer weer oplaai nadat jy jou blaaier opgedateer het.

“Verwerking is laat vaar”

Hierdie foutboodskap kan voorkom as die opgelaaide lêer verkort of ongeldig is. Dit kan ook gebeur wanneer die oplaaispoed laer is. Probeer jou video op jou toestel terugspeel, en maak seker dat jy ’n gesteunde lêertipe gebruik; laai dan weer op. As die probleem voortduur, kan jy jou video van ’n ander platform af probeer oplaai.

“’n Netwerkfout het voorgekom”

Hierdie foutboodskap kom voor wanneer jou blaaier na die jongste weergawe opgedateer moet word. Hieronder is ’n paar blaaiers wat ons vir die oplaai van video’s aanbeveel:
Probeer weer oplaai nadat jy jou blaaier opgedateer het.
“Kan nie oplaai nie Jou kanaalstatus of rekeninginstellings steun nie tans oplaaie nie.”
Hierdie foutboodskap kan voorkom wanneer:

“’n Sekuriteitfout het voorgekom”

Hierdie foutboodskap kom voor wanneer jy ongewone sekuriteitinstellings in jou blaaier het. Die instellings kom waarskynlik van ’n brandmuur-, antivirus-, teenspioenware- of ander soortgelyke sagteware af. Ons beveel aan dat jy hierdie sagteware tydelik afskakel en weer probeer oplaai.

“Afgekeur (lêer is te klein)”

Hierdie foutboodskap kom voor wanneer jy ’n lêer wat kleiner as 2 KB is, probeer oplaai het. Maak seker dat jou videolêer minstens 2 KB is, en probeer weer oplaai.

“Misluk (leë .mov-lêer)”

Hierdie foutboodskap kom voor wanneer QuickTime-flieks as ’n verwysingfliek gestoor is. Kies “Save as a self-contained movie” (stoor as ’n selfstandige fliek) om seker te maak dat jou video reg omskakel, en probeer weer oplaai.

“Daaglikse oplaailimiet is bereik. Jy kan oor 24 uur nog video’s oplaai.”

Om seker te maak dat YouTube veilig is, beperk ons die aantal video’s wat ’n kanaal in ’n tydperk van 24 uur oor rekenaars, mobiele toestelle en YouTube API heen kan oplaai.
Limiete kan volgens land/streek of kanaalgeskiedenis verskil. Kopieregwaarskuwings kan kanaalgeskiedenisgeskiktheid beïnvloed. Gemeenskapsriglynewaarskuwings sal beïnvloed hoeveel jy kan oplaai.
As jy ’n fout kry wat sê “Daaglikse limiet is bereik” wanneer jy ’n video op YouTube probeer oplaai, kan jy oor 24 uur weer probeer.

Ander

Jy sal dalk ’n foutboodskap kry wanneer jy ’n lêer in die verkeerde formaat oplaai. Maak seker dat jy ’n gesteunde lêertipe gebruik. Jy kan ook jou kodekke of redigeringsagteware probeer verander.