Encriptar una reproducció en directe mitjançant RTMPS

A YouTube Live pots reproduir en directe amb RTMPS, una extensió segura del popular protocol de reproducció de vídeo RTMP. RTMPS és una versió d'RTMP que utilitza la seguretat de la capa de transport (TLS/SSL) i ofereix encriptació.

Abans de començar

Assegura't que el teu codificador sigui compatible amb RTMPS i que dominis els conceptes bàsics sobre la reproducció en directe a YouTube.

Pas 1: comprova si hi ha uns valors predefinits d'RTMPS per a YouTube

Actualitza el codificador a la darrera versió i comprova si té una opció integrada d'RTMPS per a YouTube.

Si hi ha uns valors predefinits d'RTMPS per a YouTube, selecciona'ls. És possible que hagis d'introduir la clau de reproducció des de la Sala de control en directe. Ara ja estàs a punt per reproduir en directe.

Si el teu codificador no té uns valors predefinits d'RTMPS per a YouTube, ves al pas "Defineix l'URL del servidor".

Pas 2: defineix l'URL del servidor

Pots obtenir l’URL d'RTMPS des de la Sala de control en directe. Tingues en compte que l'URL que es mostra de manera predeterminada és el d'RTMP, així que assegura't d'obtenir el d'RTMPS.

1. Obre la Sala de control en directe a YouTube.
  2. Fes clic a la pestanya Reproducció en directe o programa una reproducció nova.
  3. A "Configuració de la reproducció en directe", ves al camp URL de la reproducció i fes clic a la icona de cadenat perquè es mostri l'URL d'RTMPS.
  4. Copia l'URL de la reproducció.
  5. Enganxa l'URL al codificador.
  6. Copia la teva clau de reproducció de YouTube des de la Sala de control en directe i enganxa-la al codificador.

Resolució de problemes

Errors d'SLL

Si veus un error que indica que el servidor RTMP ha enviat un certificat SSL no vàlid, prova de seguir aquests passos:

Pas 1: assegura't que l'URL del servidor sigui correcte

Segueix les indicacions del pas Defineix l'URL del servidor per comprovar que l'URL del servidor sigui correcte. Els valors del protocol i el servidor han de ser rtmps i no rtmp.

Pas 2: especifica el número de port

Si l'URL sembla correcte però encara es mostra l'error d'SSL, prova d'especificar el port 443 a l'URL. A continuació trobaràs un exemple. Tingues en compte que hauràs d'actualitzar l'URL del servidor que has obtingut de la Sala de control en directe:

rtmps://exampleYouTubeServer.com:443/stream

Si el codificador et permet especificar el número de port a les opcions de configuració, indica el 443.

Temps d'espera de la connexió esgotat

Si veus un error que indica que no s'ha pogut connectar al servidor perquè s'ha esgotat el temps d'espera, prova de seguir aquests passos:

Pas 1: assegura't que l'URL del servidor sigui correcte

Segueix les indicacions del pas Defineix l'URL del servidor per comprovar que l'URL del servidor sigui correcte.

Els valors del protocol i el servidor han de ser rtmps i no rtmp.

Pas 2: comprova que el codificador sigui compatible amb RTMPS

Si continues tenint problemes, pot ser que el teu codificador no sigui compatible amb RTMPS. Consulta la documentació del codificador per comprovar-ho.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda