Com es pot utilitzar Live Redirect de YouTube

Pots enviar els espectadors de la teva transmissió en directe a una estrena per generar expectació o enviar-los a una transmissió en directe d'un altre canal per ajudar altres creadors a créixer.

Un cop acaba la teva transmissió en directe, la reproducció automàtica mourà els espectadors a l'estrena o a la transmissió en directe que triïs.

Nota: per redirigir els espectadors a la transmissió en directe d'un altre canal, aquest canal t'ha de donar permís des de YouTube Studio. Obtén més informació.

Live Redirect

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Redirigir els espectadors d'una transmissió en directe

1. Crea una reproducció en directe.
  2. Fes clic a Edita.
  3. Fes clic a Personalització.
  4. A "Redirecció", fes clic a Afegeix.
  5. Tria una estrena o cerca una transmissió en directe d'un altre canal.
  6. Quan la teva transmissió en directe finalitzi, veuràs un missatge de confirmació en què s'indica que es redirigiran els espectadors.

Redirigir els espectadors d'una estrena

1. Ves a YouTube Studio.
  2. A l'esquerra, fes clic a Vídeos.
  3. A "On redirigir els espectadors", fes clic a Selecciona.
  4. Tria una altra estrena o cerca una transmissió en directe d'un altre canal.
  5. Quan finalitzi l'estrena, es redirigiran els espectadors.

Canviar qui pot redirigir al teu canal

1. Ves a YouTube Studio.
  2. A l'esquerra, fes clic a Configuració i després Comunitat.
  3. A la Configuració del canal, tria una de les opcions de configuració dels permisos que es pugui utilitzar per redirigir el contingut.

• "Els canals a què em subscric poden redirigir al meu contingut": de manera predeterminada, tots els canals a què t'hagis subscrit poden redirigir al teu contingut, tret que les teves subscripcions a canals estiguin definides com a privades. Obtén informació sobre com pots canviar les subscripcions a públiques.

• "Tots els canals poden redirigir al meu contingut": en seleccionar aquesta opció de configuració, qualsevol creador pot redirigir al teu contingut. Aquesta configuració no es pot utilitzar amb l'opció "Els canals a què em subscric poden redirigir al meu contingut" ni amb la llista de redirecció manual.

• "Canals específics que poden redirigir al meu contingut": afegeix manualment canals aprovats al quadre de text que poden redirigir al teu contingut. Es poden afegir fins a 100 canals a la llista i es poden utilitzar amb la configuració dels permisos "Els canals a què em subscric poden redirigir al meu contingut".

4. Fes clic a Desa.

Idoneïtat

Aquesta funció està disponible per als creadors que envien una redirecció amb més de 1.000 subscriptors i cap toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat.

Consells

• Configura l'estrena abans de configurar la transmissió en directe.
  • Recorda comunicar al públic que, quan la transmissió en directe finalitzi, cal esperar uns quants segons perquè la pantalla torni a carregar-se i mostri l'estrena.
  • Fixa un missatge del xat en directe a la pàgina de visualització de l'estrena que redirigeixi els espectadors a la transmissió en directe.
  • Permet que altres emissors de contingut redirigeixin espectadors a la teva transmissió en directe. Obtén més informació.