Hoe om YouTube Live Redirect te gebruik

Jy kan jou regstreekse stroom se kykers na 'n première stuur om opwinding te bou of hulle na 'n ander kanaal se regstreekse stroom stuur om ander skeppers te help groei.

Sodra jou regstreekse stroom eindig, sal outospeel jou kykers na die Première of regstreekse stroom van jou keuse skuif.

Let wel: Om jou kykers na 'n ander kanaal se regstreekse stroom te herlei, moet daardie kanaal jou toestemming van YouTube Studio gee. Kom meer te wete.

Live Redirect

Herlei jou regstreekse stroomkykers

1. Skep ’n regstreekse stroom.
  2. Klik Wysig.
  3. Klik Pasmaking.
  4. Onder “Herlei,” klik Voeg by.
  5. Kies 'n Première of soek 'n ander kanaal se regstreekse stroom.
  6. Wanneer jou regstreekse stroom eindig, sal jy 'n bevestiging sien wat sê dat jou kykers herlei sal word.

Herlei jou Première-kykers

1. Gaan na YouTube Studio
  2. Klik op Videos uit die linkerkant.
  3. Klik Kiesonder "Waarheen om kykers te herlei".
  4. Kies 'n ander Première of soek 'n ander kanaal se regstreekse stroom.
  5. Wanneer jou Première eindig, sal jou kykers herlei word.

Verander wie na jou kan herlei.

1. Gaan na YouTube Studio
  2. Klik Instellings en dan Gemeenskap uit die linkerkant.
  3. Kies uit die toestemmingsinstellings in Kanaalinstellings wat gebruik kan word om inhoud te herlei.

• 'Kanale waarop ek inteken kan na my inhoud herlei' – By verstek kan enige kanaal waarop jy ingeteken is na jou inhoud herlei, tensy jou kanaalintekeninge op privaat gestel is. Leer hoe om jou intekeninge na publiek te verander

• ‘Laat enige skepper toe om na my inhoud te herlei’ - Deur hierdie instelling te kies, kan enige skepper na jou inhoud herlei. Hierdie instelling kan nie gebruik word met ‘Kanale waarop ek inteken kan na my inhoud herlei' of die handmatige herleidingslys nie.

• 'Spesifieke kanale kan na my inhoud herlei'–  Voeg goedgekeurde kanale handmatig by die tekskassie wat jou inhoud kan herlei. Tot 100 kanale kan by die lys gevoeg word, en kan gebruik word met die toestemmingsinstelling 'Kanale waarop ek inteken kan na my inhoud herlei'.

4. Klik Stoor.

Geskiktheid

Hierdie kenmerk is beskikbaar vir skeppers wat 'n aanstuur stuur wat meer as 1,000 intekenare het en geen gemeenskapsriglynwaarskuwings nie.

Wenke

• Stel jou Première op voordat jy jou regstreekse stroom opstel.
  • Onthou om vir jou gehoor te sê dat wanneer die regstreekse stroom eindig, wag vir ;n paar sekondes vir hul skerms om na die Première te herlaai.
  • Speld vas 'n regstreekse klets op jou Première-kykbladsy wat kykers na jou regstreekse stroom lei.
  • Laat ander Stromers toe om na jou regstreekse stroom te herlei. Kom meer te wete.