Smart Replies gebruiken in YouTube Studio

Smart Replies zijn suggesties voor antwoorden. Ze zijn gebaseerd op de antwoorden die creators het meest plaatsen op YouTube. In YouTube Studio kun je Smart Replies gebruiken om sneller en makkelijker op reacties te antwoorden.

Smart Replies zijn op dit moment in de volgende talen beschikbaar in YouTube Studio op je computer:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Indonesisch
  • Koreaans
  • Portugees
  • Spaans

Bekijk meer informatie over hoe je je taalinstellingen aanpast.

Een Smart Reply gebruiken

Zo gebruik je een Smart Reply:

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Reacties en vermeldingen in het linkermenu.
  3. Bekijk de voorgestelde antwoorden onder een reactie.
  4. Kies een van die antwoorden en pas het antwoord zo nodig aan.
  5. Selecteer Beantwoorden.