Få flere oplysninger om Premium-prøveperioder og -kampagner

Du kan forbedre din video- og musikoplevelse på YouTube med et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab. Du kan muligvis være kvalificeret til en gratis prøveperiode på disse betalte medlemskaber. Det giver dig muligheden for at finde ud af, om de passer til dine behov. Få flere oplysninger nedenfor.

YouTube Premium-prøveperioder

For at være kvalificeret til en gratis prøveperiode på en måned skal du opfylde følgende kriterier:
  • Det skal enten være første gang, du tilmelder dig YouTube Premium, eller også skal der være gået seks måneder, siden du opsagde dit tidligere medlemskab.
  • Du må ikke have haft en gratis prøveperiode inden for de seneste 12 måneder.
I nogle tilfælde kan vi tilbyde en udvidet gratis prøveperiode på mere end én måned. For at være kvalificeret til en udvidet gratis prøveperiode skal du opfylde alle kvalifikationskravene ovenfor samt følgende krav:
  • Det skal enten være første gang, du tilmelder dig YouTube Premium, eller også skal der være gået 36 måneder, siden du opsagde dit tidligere medlemskab.
  • Du må ikke have haft en udvidet gratis prøveperiode inden for de seneste 36 måneder.

YouTube Music Premium-prøveperioder

For at være kvalificeret til en gratis prøveperiode på en måned skal du opfylde følgende kriterier:
  • Det skal enten være første gang, du tilmelder dig YouTube Music Premium, eller også skal der være gået seks måneder, siden du opsagde dit tidligere medlemskab af YouTube Music Premium eller Google Play Musik.
  • Du må ikke have haft en gratis prøveperiode på YouTube Music Premium eller Google Play Musik inden for de seneste 12 måneder.
I nogle tilfælde kan vi tilbyde en udvidet gratis prøveperiode på mere end én måned. For at være kvalificeret til en udvidet gratis prøveperiode skal du opfylde alle kvalifikationskravene ovenfor samt følgende krav:
  • Det skal enten være første gang, du tilmelder dig YouTube Music Premium, eller også skal der være gået 36 måneder, siden du opsagde dit tidligere medlemskab af YouTube Music Premium eller Google Play Musik.
  • Du må ikke have haft en udvidet gratis prøveperiode på YouTube Music Premium eller Google Play Musik inden for de seneste 36 måneder.

Sådan fungerer prøveperioder

Med en gratis prøveperiode får du alle de samme fordele som ved et betalt medlemskab af YouTube Premium eller YouTube Music Premium. Du skal tilføje en betalingsmetode, når du tilmelder dig den gratis prøveperiode. Den bliver ikke debiteret. Vi gemmer denne betalingsmetode, så du let kan fortsætte med dit medlemskab, når din gratis prøveperiode udløber. Du vil muligvis se en godkendelsesdebitering på din konto. Godkendelsesdebiteringen giver os mulighed for at bekræfte, at din betalingsmetode er gyldig. Det er ikke en reel debitering. Den forsvinder inden for 1-14 dage.

Når din gratis prøveperiode slutter, videreføres prøvemedlemskabet automatisk som et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab. Den betalingsmetode, vi har gemt i vores system, bliver debiteret den aktuelle medlemskabspris en gang om måneden, medmindre du opsiger medlemskabet, inden prøveperioden udløber.

Hvis du opsiger dit medlemskab i en gratis prøveperiode, bliver dit prøvemedlemskab ikke længere automatisk videreført som et betalt medlemskab, når den gratis prøveperiode udløber. Du vil dog stadig have adgang, indtil prøveperioden udløber.

Tjek, om du er kvalificeret

Sådan tjekker du på en computer, om du er kvalificeret til en gratis prøveperiode:

1. Gå til youtube.com/purchases, og sørg for, at du er logget ind på din konto.
  2. Under "Tilbud fra YouTube" vil der være en liste over eventuelle prøveperioder, du er kvalificeret til.
  3. Vælg en af dem, og følg vejledningen for at indløse tilbuddet.

Sådan tjekker du på en mobilenhed, om du er kvalificeret til en gratis prøveperiode:

1. Åbn YouTube-mobilappen, og sørg for, du er logget ind på din konto.
  2. Tryk på dit profilbillede og så Køb og medlemskaber.
  3. Under "Tilbud fra YouTube" kan du se eventuelle prøveperioder, du er kvalificeret til.
  4. Vælg en af dem, og følg vejledningen for at indløse tilbuddet.