Informació sobre les proves i promocions de YouTube Premium

Pots gaudir encara més dels vídeos i la música de YouTube Premium amb les funcions exclusives, les experiències entre bastidors i més. Si no t'has subscrit mai a YouTube Premium o YouTube Music Premium, és possible que compleixis els requisits per registrar-te i obtenir una subscripció de prova. Obtén més informació a continuació.

Com funcionen les proves

• Si et registres per a una prova, gaudiràs dels mateixos avantatges de la subscripció que els membres de YouTube Premium o YouTube Music Premium.
  • Durant el registre, se't demana una forma de pagament per mantenir-lo. És possible que vegis un càrrec temporal al teu compte, la qual cosa ens permet confirmar que la forma de pagament és vàlida. Aquest càrrec no es processarà i desapareixerà en un termini d'entre 1 i 14 dies.
  • Quan finalitzi la prova, la teva subscripció es renovarà automàticament amb la forma de pagament registrada. Tret que cancel·lis la prova abans que s'acabi, se't cobrarà el preu de la subscripció actual cada mes de manera recurrent.
  • Si cancel·les la subscripció durant la prova, perdràs l'accés als avantatges de Premium quan finalitzi el període de prova.
Nota: si no compleixes els criteris d'idoneïtat següents, no podràs continuar amb la sol·licitud de prova.

Detalls de la idoneïtat de la prova

Nota: només pots registrar-te en una prova per forma de pagament per a les proves d'1 mes o ampliades.

Per als usuaris amb comptes de Workspace:

• No et pots registrar per obtenir una subscripció individual o familiar a YouTube Premium amb un compte de Workspace, tret que es tracti d'un compte de Workspace Individual.
  • Pots registrar-te per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube Premium amb qualsevol compte de Workspace.
  • Si creus que compleixes els requisits per gaudir d'una prova, però no veus aquesta opció, canvia al teu compte personal i registra't a youtube.com/premium.

Proves d'un mes de YouTube Premium i Music Premium:

• Les proves d'un mes estan disponibles per a:
    • Membres nous.
    • Usuaris que han cancel·lat una subscripció a YouTube Premium, Music Premium o Google Play fa almenys 6 mesos.
  • Només es permet 1 prova per període de 12 mesos.

Proves ampliades de YouTube Premium i Music Premium : de vegades oferim una prova ampliada que dura més d'un mes.

• Les proves ampliades estan disponibles per als membres que es registren per primer cop o 3 anys després que es cancel·li la subscripció anterior.
  • Només es permet 1 prova ampliada per període de 3 anys.
Nota: si no compleixes els criteris d'idoneïtat, no podràs continuar amb la sol·licitud de prova.

Comprovar si compleixes els requisits per a la prova

Per consultar si compleixes els requisits per optar a una prova des d'un ordinador:

1. Inicia la sessió al teu compte de YouTube.
  2. Ves a youtube.com/paid_memberships.
  3. A Ofertes de YouTube, mostrarem les proves aptes.
  4. Selecciona una de les ofertes i segueix els passos per bescanviar-la.
Nota: si no compleixes els criteris d'idoneïtat, no podràs continuar amb la sol·licitud de prova.