Oplysninger til youtubere om den forældrestyrede oplevelse på YouTube

Den forældrestyrede oplevelse på YouTube er en ny mulighed, hvor forældre kan give deres børn (under 13 år eller den gældende alder i deres land/område) adgang til YouTube via en forældrestyret konto. For dig som youtuber betyder det, at dine videoer kan gøres tilgængelige i denne oplevelse.

Hvad er en forældrestyret oplevelse på YouTube?

Forældre kan vælge mellem de tre forskellige indholdsindstillinger på YouTube (Udforsk, Se mere og Det meste af YouTube). Vi bruger en blanding af brugerinput, maskinlæring og manuelle gennemgange for at vurdere, hvilke videoer der inkluderes i hver indholdsindstilling. Du kan få flere oplysninger om indholdsindstillingerne her.

Når en forælder giver sit barn adgang til YouTube, vil barnets oplevelse minde meget om det almindelige YouTube, men med nogle ændringer i forhold til de videoer, barnet kan finde og se, de funktioner, barnet kan bruge, standardkontoindstillingerne og annoncebegrænsningerne.

Giv feedback til den forældrestyrede oplevelse på YouTube

Hvis dine videoer i øjeblikket ikke er tilgængelige i en af indholdsindstillingerne, og du mener, at de burde være tilgængelige, så send os din feedback.

Vores systemer ikke er perfekte og kan tage fejl, og din feedback kan hjælpe os. Selvom du ikke modtager et svar på din indsendelse, gør vi vores bedste for at gennemgå alle videoer, du indsender.

Inden du indsender din feedback, skal du sørge for at have læst om indholdsindstillingerne for familier, der bruger den forældrestyrede oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke funktioner er ikke tilgængelige for forældrestyrede konti?

Nogle af de funktioner, som normalt er tilgængelige på YouTube, vil være slået fra i de forskellige indholdsindstillinger. Vi arbejder fortsat sammen med forældre og brancheeksperter for med tiden at lancere flere funktioner. Du kan se listen over funktioner her.

Kan youtubere tilvælge eller fravælge disse indholdsindstillinger?

Det kan de ikke på nuværende tidspunkt. Vi bruger en blanding af brugerinput, maskinlæring og manuelle gennemgange for at afgøre, hvilke videoer der inkluderes.

Kommer forældrestyrede konti til at påvirke alle seere på YouTube?

Nej, det gør de ikke. Forældrestyrede konti er en ny mulighed til forældre, og de forældrestyrede konti har ingen indflydelse på indtægtsgenerering eller dit indholds synlighed for almindelige (ikke-forældrestyrede) konti på YouTube.