Informació per als creadors sobre una experiència supervisada a YouTube

L'experiència supervisada a YouTube és una opció nova per als pares perquè puguin permetre als seus fills (menors de 13 anys o de l'edat corresponent al seu país o regió) accedir a YouTube mitjançant un compte supervisat. Com a creador, això vol dir que és possible que els teus vídeos estiguin disponibles en aquesta experiència.

Què és una experiència supervisada a YouTube?

Els pares poden triar entre tres opcions de configuració del contingut diferents a YouTube (Explora, Explora més i Quasi tot YouTube). Per determinar quins vídeos s'inclouen en cada configuració del contingut, fem servir una combinació d'informació introduïda pels usuaris, d'aprenentatge automàtic i de revisió humana. Obtén més informació sobre aquestes opcions de configuració del contingut.

Si un pare o una mare permet l'accés a YouTube, l'experiència del seu fill serà molt semblant a la versió normal de YouTube, però s'ajustaran els vídeos que podrà cercar i veure, les opcions que podrà utilitzar, la configuració predeterminada del compte i les mesures de protecció relatives als anuncis.

Enviar suggeriments sobre les experiències supervisades a YouTube

Si actualment els teus vídeos no estan disponibles en una de les opcions de configuració del contingut i creus que haurien d'estar-ho, envia'ns els teus suggeriments.

Tot i que els nostres sistemes no són perfectes i poden cometre algun error, els teus suggeriments ens ajudaran a millorar-los. No rebràs cap resposta, però farem tot el possible per revisar cada vídeo que enviïs.

Abans d'enviar els suggeriments, assegura't de llegir l'article Configuració del contingut per a famílies que fan servir experiències supervisades.

Preguntes freqüents

Quines funcions no estan disponibles per als comptes supervisats?

Algunes funcions que normalment estan disponibles a YouTube es desactivaran per a determinades opcions de configuració del contingut. Continuarem treballant amb pares i experts del sector per introduir més funcions al llarg del temps. Consulta la llista de funcions.

Els creadors poden donar-se d'alta o de baixa per incloure els seus vídeos en aquestes opcions de configuració del contingut?

De moment, no. Per determinar quins vídeos s'inclouen en cada opció, fem servir una combinació d'informació introduïda pels usuaris, d'aprenentatge automàtic i de revisió humana.

Els comptes supervisats afectaran tots els espectadors de YouTube?

No, els comptes supervisats són una solució nova per als pares i no afecten la monetització ni la visibilitat del teu contingut pel que fa als comptes normals (no supervisats) a YouTube.