Tilpass YouTube for familien din

Du kan velge hvilken YouTube-versjon som passer best for familien din.

YouTube-versjon med tilsyn YouTube Kids
Hvem passer den for?

Foreldre som mener at barna (som er yngre 13 år eller aldersgrensen som gjelder i det aktuelle landet eller området) er klare for å utforske YouTube, kan konfigurere en administrert konto.

Innholdsinnstillinger for eldre barn og tenåringer følger med. Funksjonene er begrenset, og det finnes beskyttelsesmekanismer knyttet til digital balanse.

En egen app vi har laget spesielt for barn, slik at de kan utforske på en tryggere og enklere måte. Appen har verktøy som foreldre og foresatte kan bruke til å veilede dem på ferden.
Hvor mye innhold er tilgjengelig for barnet?

Denne versjonen omfatter mange videoer fra YouTube og er større enn den separate YouTube Kids-appen.

Flere videoer blir tilgjengelige med følgende innholdsinnstillinger (i rekkefølge):

• Utforsk
  • Utforsk mer
  • Mesteparten av YouTube

Et variert, men mindre utvalg av videoer enn med en administrert konto på YouTube.

Flere videoer blir tilgjengelige med følgende innholdsinnstillinger (i rekkefølge):

• Barnehagebarn
  • Yngre barn
  • Eldre barn
Hva er forskjellen mellom de ulike innholdsinnstillingene?

De som har administrerte kontoer, kan se videoer som stort sett er egnet for seere fra 9 år og oppover eller 13 år og oppover, eller de kan se det meste av innholdet på YouTube. Dette omfatter ikke aldersbegrenset innhold.

Du finner mer informasjon i innholdsinnstillingene for administrerte kontoer.

YouTube Kids-appen har innholdsinnstillinger som passer til barnehagebarn (opp til fire år), yngre barn (fem til sju år) og eldre barn (åtte til tolv år). Foreldre kan også tilpasse barnas profiler, slik at de bare kan se håndplukkede videoer.

Du finner mer informasjon i innholdsinnstillingene for YouTube Kids.

Kan jeg godkjenne nøyaktig hvilke videoer barnet mitt får se?

Du kan velge innholdsinnstillingen for barnets Google-konto. YouTube tar seg av jobben med å filtrere vekk upassende videoer.

Vi gjør vårt beste for å filtrere vekk uønskede videoer, men systemene våre er ikke perfekte, og de kan gjøre feil. Enkelte videoer kan være uegnet for barn. Hvis du kommer over noe du mener er upassende for YouTube, kan du rapportere det.

Med YouTube Kids-appen kan du håndplukke nøyaktig hvilke videoer du vil at barnet skal kunne se. Finn ut mer.
Hvordan begrenser jeg skjermtiden for barnet mitt? Bruk Google Family Link-appen til å administrere grenser for skjermtid på de administrerte enhetene til barnet ditt. Bruk YouTube Kids-appen til å angi innstillinger for skjermtid direkte, eller bruk Google Family Link-appen til å administrere grenser for skjermtid for barnet ditt.
Trenger barnet mitt en Google-konto?

Ja.

Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto for barn under 13 år (eller aldersgrensen som gjelder i landet eller området ditt). Du kan administrere den med Family Link.

Nei.

Gå hit hvis du vil vite mer om hvordan du oppretter en administrert konto på YouTube.

Her kan du finne ut mer om YouTube Kids.