Entendre les opcions per a famílies

Experiències supervisades a YouTube i YouTube Kids: opcions de visualització per a famílies

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Pots decidir quina experiència de YouTube és millor per a la teva família. Utilitza la taula següent per obtenir informació sobre les diferències entre un compte supervisat a YouTube i l'aplicació YouTube Kids.

Per obtenir informació específica sobre quines funcions estan desactivades als comptes supervisats, ves a l'article Què és l'experiència supervisada a YouTube?
  Compte supervisat a YouTube YouTube Kids
Què és?

Una versió normal de YouTube gestionada pels pares, amb funcions limitades i proteccions de benestar digital. Inclou opcions de configuració del contingut per a preadolescents i adolescents.

Obtén més informació sobre les experiències supervisades a YouTube.

Una aplicació independent que ofereix una experiència més segura i senzilla als nens. Inclou eines perquè els pares i cuidadors puguin guiar-los en aquesta experiència de visualització.

Obtén més informació a youtube.com/kids.
A qui va dirigit? Als menors de 13 anys (o de l'edat corresponent al seu país o regió) els pares dels quals decideixen que estan preparats per explorar YouTube amb la configuració del contingut seleccionada per ells.

Als nens els pares dels quals vulguin triar manualment el contingut que miren. Als nens els pares dels quals vulguin triar el contingut que poden mirar en funció de tres configuracions del contingut basades en l'edat:

• Preescolar (fins a 4 anys)
  • Més petits (entre 5 i 8 anys)
  • Més grans (entre 9 i 12 anys)
A quins continguts té accés el meu fill o filla?

Inclou més vídeos i música que l'aplicació YouTube Kids.

La quantitat de contingut disponible canvia en funció de l'opció de configuració del contingut que triïs (per ordre):

• Explora
  • Explora més
  • Quasi tot YouTube

Inclou una selecció de vídeos més reduïda que un compte supervisat a YouTube.

La quantitat de contingut disponible canvia en funció de l'opció de configuració del contingut que triïs (per ordre):

• Preescolar (fins a 4 anys)
  • Més petits (entre 5 i 8 anys)
  • Més grans (entre 9 i 12 anys)
Què canvia en cada configuració del contingut?

Els comptes supervisats ofereixen una configuració del contingut que generalment està alineada amb les classificacions del contingut per a majors de 9 anys o de 13 anys, o bé quasi tot YouTube. No inclouen contingut amb restricció d'edat.

Obtén més informació sobre la configuració del contingut per a famílies que fan servir experiències supervisades.

L'aplicació YouTube Kids ofereix opcions de configuració del contingut per a diverses edats. Preescolar s'ajusta a nens de 4 anys o menys. Més petits s'ajusta a nens d'entre 5 i 8 anys. Més grans s'ajusta a nens d'entre 9 i 12 anys. Els pares també poden definir perfils per als seus fills i triar manualment els vídeos a què poden accedir.

Obtén més informació sobre la configuració del contingut de YouTube Kids.
Puc decidir exactament quins vídeos veu el meu fill o filla?

Pots seleccionar l'opció de configuració del contingut per al Compte de Google del teu fill o filla i, a continuació, YouTube s'encarregarà de filtrar adequadament els vídeos no desitjats.

Nota: fem tot el possible per filtrar els vídeos no desitjats, però els nostres sistemes no són perfectes i cometen errors. És possible que alguns vídeos no siguin adequats per a nens. Si trobes contingut que creus que és inadequat a YouTube, pots informar-ne.
Pots triar manualment els vídeos concrets als quals vols que el teu fill o filla tingui accés. Obtén més informació.
Com puc definir límits de temps de connexió per al meu fill o filla? Utilitza l'aplicació Family Link de Google per gestionar els límits de temps de connexió dels dispositius supervisats del teu fill o filla. Utilitza l'aplicació YouTube Kids per definir directament la configuració de temps de connexió o fes servir l'aplicació Family Link de Google per gestionar els límits de temps de connexió del teu fill o filla.
Es requereix un Compte de Google per al meu fill o filla?

Sí. Obtén informació sobre com pots crear un Compte de Google per al teu fill o filla menor de 13 anys (o de l'edat corresponent al seu país o regió). Pots gestionar el Compte de Google del teu fill o filla amb Family Link.

No, no cal tenir cap Compte de Google.

Per obtenir més informació sobre com pots crear un compte supervisat a YouTube, consulta l'article Començar a utilitzar comptes supervisats.

Si vols obtenir més informació sobre YouTube Kids, consulta la Guia per a pares de YouTube Kids.