Hva er en YouTube-versjon med tilsyn?

YouTube med tilsyn er tilgjengelig for barn under 13 år (eller aldersgrensen som gjelder i landet/området ditt) med en Google-konto som administreres via Family Link.

Hvis du vil opprette en administrert konto, endrer vi innholdet barna kan finne og se på, funksjonene de kan bruke, standardinnstillingene for kontoen og hva slags annonser de får se.

Du finner mer informasjon ved å gå til Vanlige spørsmål.

Innholdsinnstillinger

• Utforsk: Disse innstillingene er stort sett egnet for seere fra ni år og oppover. Barnet får tilgang til blant annet videoblogger, veiledninger, gamingvideoer, musikkvideoer og nyheter. Ingen direktesendinger, med unntak av premierer. Noen videoer inneholder forekomster av mild vold, støtende språk eller kontrollerte stoffer samt pedagogisk innhold knyttet til psykisk helse, kroppsbilde og -endringer samt seksuell helse.
  • Utforsk mer: Stort sett egnet for seere fra 13 år og oppover. Denne innstillingen omfatter et større utvalg videoer. Videoene omfatter blant annet direktesendinger, videoblogger, veiledninger, gamingvideoer, musikkvideoer, nyheter, pedagogisk innhold, gjør-det-selv, kunst, håndverk og dans. Noen videoer inneholder forekomster av ekte vold, begrenset stygt språk, kontrollerte stoffer, ikke-eksplisitte seksuelle referanser samt emner knyttet til fysisk, psykisk og seksuell helse og velvære.
  • Det meste på YouTube: Denne innstillingen omfatter nesten alt på YouTube, som direktesendinger. Innstillingen ekskluderer innhold som kanaler samt systemene og anmelderne våre har merket med 18-årsgrense. Videoene omfatter blant annet videoblogger, veiledninger, gamingvideoer, musikkvideoer, nyheter, pedagogisk innhold, gjør-det-selv, kunst, håndverk og dans. Noen videoer inneholder sensitive temaer som kanskje bare er egnet for eldre tenåringer, som eksplisitt vold, seksuelt innhold, nakenhet, stygt språk og temaer som psykisk sykdom, slanking og seksuell helse.

Tilgjengelighet etter land/region

Administrerte kontoer på YouTube er tilgjengelig på mobil og datamaskin i følgende land/områder:

Argentina
Aserbajdsjan
Australia
Belgia
Bolivia
Bosnia
Brasil
Bulgaria
Canada (unntatt Quebec)
Chile
Colombia
Costa Rica
Danmark
Den dominikanske republikk
Ecuador
El Salvador
Estland
Finland
Frankrike
Georgia
Ghana
Guatemala
Hellas
Honduras
Hviterussland
Kroatia
Kypros
Tsjekkia
Tyskland
Østerrike

India
Indonesia
Irland
Island
Israel
Italia
Jamaica
Japan
Kasakhstan
Kenya
Latvia
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Makedonia
Malaysia
Malta
Mexico
Montenegro
Nederland
Nepal
New Zealand
Nicaragua
Nigeria
Norge
Pakistan
Panama
Papua Ny-Guinea
Paraguay
Ungarn

Filippinene
Hongkong
Peru
Polen
Portugal
Puerto Rico
Romania
Russland
Senegal
Serbia
Singapore
Slovakia
Slovenia
Sør-Afrika
Sør-Korea
Spania
Sri Lanka
Sveits
Sverige
Storbritannia
Taiwan
Tanzania
Thailand
Uganda
Ukraina
USA
Uruguay
Venezuela
Vietnam
Zimbabwe

Funksjoner som slås av

Noen funksjoner som vanligvis er tilgjengelige på YouTube, slås av basert på hvilken innholdsinnstilling som er valgt. Vi samarbeider kontinuerlig med foreldre og bransjeeksperter for å kunne introdusere flere funksjoner etter hvert.

Nedenfor finner du noen av funksjonene som slås av:

Se

• Direktesendinger (bare utilgjengelig når innholdsinnstillingen Utforsk er slått på)
  • innlegg

Engage

• Kommentarer
  • Direktechat

Oppretting

• kanaler
  • direktesendinger
  • innlegg
  • offentlige og ikke-oppførte spillelister
  • snuttsamlinger
  • Shorts-videoer
  • videoopplastinger

Kjøp

• Kanalmedlemskap
  • Varer for skapere
  • Donasjoner via YouTube Veldedighet
  • Filmer og TV-serier
  • Superchat og Super Stickers

YouTube-apper

• YouTube Go
  • YouTube Music
  • YouTube Studio
  • YouTube TV
  • YouTube VR

Diverse

• legge til produkter på YouTube
  • caste til TV-en
  • tilknyttede gamingkontoer
  • inkognitomodus
  • Personlig tilpassede annonser
  • Begrenset innhold-modus