Kom i gang med administrerte kontoer

Foreldre som har barn under 13 år (eller aldersgrensen som gjelder i det aktuelle landet/området), og som mener at barna er klare til å utforske YouTube, kan konfigurere en administrert konto. En administrert konto er knyttet til Google-kontoen til en forelder.

Når en forelder konfigurerer en administrert konto, velger hen en innholdsinnstilling som begrenser videoene og musikken barn under 13 år kan spille av. Finn ut mer om administrerte kontoer.

Slik konfigurerer du en YouTube-versjon med tilsyn for barnet ditt

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Opprett en administrert konto

Før du oppretter en administrert konto, må du ha opprettet en Google-konto for barnet ditt.

Velg et av disse alternativene for å opprette en administrert konto:

Alternativ 1: Via YouTube eller YouTube Music på enheten til en forelder

1. Logg på en av følgende med Google-kontoen du bruker som foreldreadministrator for barnets konto:

2. Gå til profilbildet ditt .

3. Velg Innstillinger .

4. Velg Foreldreinnstillinger.

5. Velg barnet ditt, og følg de neste trinnene.

Alternativ 2: Via YouTube eller YouTube Music på enheten til barnet

1. Logg på den vanlige YouTube-appen, YouTube Music-appen eller YouTube-appen på en smart-TV eller strømmeenhet. Bruk barnets Google-konto som er knyttet til din.
  2. Velg KOM I GANG, og følg de neste trinnene.
    • Merk: Du må kanskje skrive inn ditt eget Google-kontopassord for å gi tillatelse.

Alternativ 3: Via families.youtube.com på nettet

1. Gå til families.youtube.com.
  2. Logg på Google-kontoen du bruker til å administrere barnets konto.
  3. Velg et barn fra familiegruppen din, og følg de neste trinnene.

Alternativ 4: Via Family Link-appen

1. Logg på Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet ditt.
  3. Velg Kontroller etterfulgt av Innholdsbegrensninger etterfulgt av YouTube etterfulgt av YouTube og YouTube Music.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Start versjonen med tilsyn

Slik starter du YouTube-versjonen med tilsyn:

1. Oppdater apper: Hvis barnet ditt bruker en mobilenhet, må du sørge for at alle YouTube-appene på enheten er oppdatert.
  2. Logg på: Logg barnet ditt på YouTube på alle enhetene hen bruker.

Det finnes flere foreldrekontroller og -innstillinger for barnets versjon med tilsyn.

Merknader: