Valvottujen tilien käyttöönotto

Valvotun tilin avaaminen on mahdollista vanhemmille, joiden mukaan heidän alle 13-vuotias (tai alueellista ikärajaa nuorempi) lapsensa on valmis käyttämään YouTubea. Valvotut tilit on linkitetty vanhemman omaan Google-tiliin.

Vanhemmat valitsevat lapsensa valvotulle tilille sisältöasetuksen, jonka perusteella alle 13-vuotiaille saatavilla olevat videot ja kappaleet valitaan. Lue lisää valvotuista tileistä.

Lapsen valvotun käyttökokemuksen luominen YouTubessa

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Valvotun tilin luominen

Varmista ennen valvotun tilin luomista, että lapselle on luotu Google-tili.

Luo valvottu tili jollakin seuraavista tavoista:

Vaihtoehto 1: YouTubesta tai YouTube Musicista vanhemman laitteella

1. Kirjaudu lapsen tilin hallinnointiin käytetyllä vanhemman tilillä johonkin seuraavista:

2. Valitse profiilikuvasi .

3. Valitse Asetukset .

4. Valitse Vanhempien asetukset.

5. Valitse lapsi ja seuraa ohjeita.

Vaihtoehto 2: YouTubesta tai YouTube Musicista lapsen laitteella

1. Kirjaudu YouTuben pääsovellukseen, YouTube Music ‑sovellukseen tai älytelevision tai striimauslaitteen YouTube-sovellukseen omaan tiliisi linkitetyllä lapsen Google-tilillä.
  2. Valitse ALOITA ja seuraa ohjeita.
    • Huom. Sinun on lisättävä oman Google-tilisi salasana, jotta voit antaa luvan.

Vaihtoehto 3: Osoitteesta families.youtube.com

1. Mene osoitteeseen families.youtube.com.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolla ylläpidät lapsen tiliä.
  3. Valitse lapsi perheryhmästä ja seuraa ohjeita.

Vaihtoehto 4: Family Link ‑sovelluksesta

1. Kirjaudu Family Link ‑sovellukseen Family Link.
  2. Valitse lapsi.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Sisältörajoitukset ja sitten YouTube ja sitten YouTube ja YouTube Music.
  4. Seuraa näytön ohjeita.

Valvotun käyttökokemuksen aloittaminen

Näin aloitat valvotun käyttökokemuksen YouTubessa:

1. Päivitä sovellukset: Jos lapsi käyttää mobiililaitetta, varmista, että kaikki YouTube-sovellukset ovat ajan tasalla.
  2. Kirjaudu sisään: Kirjaa lapsi YouTubeen kaikilla hänen käyttämillään laitteilla.

Lapsen valvotussa käyttökokemuksessa on tarjolla useita lapsilukkotoimintoja ja asetuksia.

Huomioitavaa