Kom godt i gang med forældrestyrede konti

Forældre, der har besluttet, at deres børn på under 13 år (eller den gældende minimumsalder i deres land/område) er klar til at bruge YouTube, kan oprette en forældrestyret konto. Forældrestyrede konti er knyttet til en forælders egen Google-konto.

Når en forælder konfigurerer en forældrestyret konto, vælger vedkommende en indholdsindstilling, der begrænser videoer og musik, som børn under 13 år kan afspille. Få flere oplysninger om forældrestyrede konti.

Sådan konfigurerer du en forældrestyret oplevelse for dit barn på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Opret en forældrestyret konto

Inden du opretter en forældrestyret konto, skal du sørge for, at du har oprettet en Google-konto til dit barn.

Vælg en af disse muligheder for at oprette en forældrestyret konto:

Mulighed 1: Via YouTube eller YouTube Music på en forælders enhed

1. Brug den Google-konto, du bruger som forældreadministrator af dit barns konto, til at logge ind på en af følgende:

2. Gå til dit profilbillede

3. Vælg Indstillinger .

4. Vælg Børnesikring.

5. Vælg dit barn, og følg vejledningen.

Mulighed 2: Via YouTube eller YouTube Music på barnets enhed

1. Log ind på den primære YouTube-app, YouTube Music-appen eller YouTube-appen på et smart-tv eller en streamingenhed. Brug dit barns Google-konto, som er tilknyttet din egen.
  2. Vælg KOM GODT I GANG, og følg vejledningen.
    • Bemærk! Du skal muligvis angive adgangskoden til din egen Google-konto for at give tilladelse.

Mulighed 3: Via families.youtube.com på nettet

1. Gå til families.youtube.com.
  2. Log ind på den Google-konto, du bruger som forældreadministrator af dit barns konto.
  3. Vælg et barn fra din familiegruppe, og følg denne vejledning.

Valgmulighed 4: Via Family Link-appen

1. Log ind i din Family Link-app Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Vælg Styringselementerog så Indholdsbegrænsningerog så YouTubeog så YouTube og YouTube Music.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Start den forældrestyrede oplevelse

Sådan starter du den forældrestyrede oplevelse på YouTube:

1. Opdater apps: Hvis dit barn bruger en mobilenhed, skal du sørge for, at alle barnets YouTube-apps er opdaterede.
  2. Log ind: Log dit barn ind på YouTube på alle de enheder, som barnet bruger.

Der er mange forskellige indstillinger og muligheder for børnesikring til rådighed for dit barns forældrestyrede oplevelse.

Bemærkninger: