Començar a utilitzar comptes supervisats

Els pares que decideixin que el seu fill o filla menor de 13 anys (o de l'edat corresponent al seu país o regió) ja pot explorar YouTube poden configurar un compte supervisat. Els comptes supervisats estan enllaçats al Compte de Google del pare o la mare.

Quan el pare o la mare configura un compte supervisat, ha de seleccionar una opció de configuració del contingut que limita els vídeos i la música que els menors de 13 anys poden reproduir. Obtén més informació sobre els comptes supervisats.

Com pots configurar una experiència supervisada per al teu fill o filla a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Crear un compte supervisat

Abans de crear un compte supervisat, assegura't que hagis creat un Compte de Google per al teu fill o filla.

Tria una d'aquestes opcions per crear un compte supervisat:

Opció 1: des de YouTube o YouTube Music al dispositiu del pare o la mare

1. Amb el Compte de Google que utilitzes com a gestor principal del compte del teu fill o filla, inicia la sessió en un dels llocs següents:

2. Ves a la teva foto de perfil .

3. Selecciona Configuració .

4. Selecciona Configuració parental.

5. Selecciona el teu fill o filla i segueix els passos que s'indiquen a continuació.

Opció 2: des de YouTube o YouTube Music al dispositiu del teu fill o filla

1. Inicia la sessió a l'aplicació principal de YouTube, a l'aplicació YouTube Music o a l'aplicació YouTube en un televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu. Utilitza el Compte de Google del teu fill o filla que està enllaçat al teu.
  2. Selecciona COMENÇA i segueix els passos que s'indiquen a continuació.
    • Nota: hauràs d'introduir la contrasenya del teu Compte de Google per concedir-li permís.

Opció 3: des de families.youtube.com al web

1. Ves a families.youtube.com.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google que utilitzes com a gestor principal del compte del teu fill.
  3. Selecciona un fill o filla del grup familiar i segueix els passos que s'indiquen a continuació.

Opció 4: des de l'aplicació Family Link

1. Inicia la sessió a l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Selecciona Controls i després Restriccions de contingut i després YouTube i després YouTube i YouTube Music.
  4. Segueix les instruccions en pantalla.

Iniciar l'experiència supervisada

Per iniciar l'experiència supervisada a YouTube:

1. Actualitza les aplicacions: si el teu fill o filla fa servir un dispositiu mòbil, assegura't que totes les aplicacions de YouTube estiguin actualitzades.
  2. Inicia la sessió: inicia la sessió del teu fill o filla a YouTube en tots els dispositius que utilitza.

Hi ha diversos controls i opcions de configuració parentals disponibles per a l'experiència supervisada del teu fill o filla.

Notes: