Begin met rekeninge onder toesig

Ouers wat besluit dat hul kinders (jonger as 13 of die relevante ouderdom in hul land/streek) gereed is om YouTube te verken, kan ’n rekening onder toesig opstel. Rekeninge onder toesig is aan die ouer se eie Google-rekening gekoppel.

Wanneer ’n ouer ’n rekening onder toesig opstel, kies hulle ’n inhoudinstelling wat die video’s en musiek beperk wat kinders jonger as 13 kan speel. Kom meer te wete oor rekeninge onder toesig.

Hoe om ’n ervaring onder toesig vir jou kind op YouTube op te stel

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Skep ’n rekening onder toesig

Voordat jy ’n rekening onder toesig skep, moet jy seker maak dat jy ’n Google-rekening vir jou kind geskep het.

Kies een van hierdie opsies om ’n rekening onder toesig te skep:

Opsie 1: Vanaf jou YouTube of YouTube Music op ’n ouer se toestel

1. Meld met die Google-rekening wat jy as ’n ouerbestuurder van jou kind se rekening gebruik by een van die volgende aan:

2. Gaan na jou profielfoto .

3. Kies Instellings .

4. Kies Ouerinstellings.

5. Kies jou kind en voltooi die volgende stappe.

Opsie 2: Vanaf YouTube of YouTube Music op ’n kind se toestel

1. Meld aan by die hoof- YouTube-app, die YouTube Music-app of die YouTube-app op ’n Slim-TV of stromingtoestel. Gebruik jou kind se Google-rekening wat aan joune gekoppel is.
  2. Kies BEGIN HIER en voltooi die volgende stappe.
    • Let wel: Jy sal dalk jou eie Google-rekeningwagwoord moet invoer om toestemming te gee.

Opsie 3: Vanaf families.youtube.com op die web

1. Gaan na families.youtube.com.
  2. Meld aan by die Google-rekening wat jy as ’n ouerbestuurder van jou kind se rekening gebruik.
  3. Kies ’n kind uit jou gesinsgroep en voltooi die volgende stappe.

Opsie 4: Vanaf die Family Link-app

1. Meld by jou Family Link-app Family Link aan.
  2. Kies jou kind.
  3. Kies Kontroles en dan Inhoudbeperkings en dan YouTube en dan YouTube en YouTube Music.
  4. Volg die instruksies op die skerm.

Begin die ervaring onder toesig

Om die ervaring onder toesig op YouTube te begin:

1. Dateer apps op: As jou kind ’n mobiele toestel gebruik, moet jy seker maak dat al hul YouTube-apps bygewerk is.
  2. Meld aan: Meld jou kind by YouTube aan op al die toestelle wat hulle gebruik.

Daar is etlike ouerkontroles en -instellings beskikbaar vir jou kind se ervaring onder toesig.

Notas: