YouTuben katsominen Xbox Series X/S ‑konsoleilla

YouTube-videoita voi nyt katsoa Xbox Series X/S ‑konsoleilla. YouTube-sovelluksella voi katsella tilattuja kanavia, hakea sisältöä ja käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä.

YouTubea voi käyttää 4K-tarkkuudella Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- ja Xbox Series X ‑laitteilla. Alkuperäisen Xbox One ‑konsolin suurin resoluutio on 1080p. HDR-toistoa voi käyttää Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- ja Xbox Series X ‑konsoleilla.

Lataa YouTube-sovellus Xbox Series X/S ‑konsoliin.

1. Siirry laitteella Xboxin kauppaan.
  2. Kirjoita hakuun YouTube.
  3. Valitse Lataa
 Kirjautuminen

Kun avaat YouTube-sovelluksen ensimmäistä kertaa, voit kirjautua sisään Google-tililläsi. Kirjautuneena pääset YouTuben lisäominaisuuksiin, kuten soittolistoihin ja tilauksiin. Näin kirjaudut sisään:

Xbox Series X/S ‑konsolilla:

1. Siirry kohtaan Kirjautuminen ja asetukset.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN. Näkyviin tulee aktivointikoodi.

Tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com/activate ja lisää Xbox Series X/S ‑kohdassa näkyvä aktivointikoodi.
  2. Viimeistele kirjautuminen valitsemalla Salli käyttöoikeus.
Videoiden katsominen

Kun olet valinnut katsottavan videon, näet soittimen säätimet, joita voit käyttää seuraaviin toimintoihin:

• Kelaus taaksepäin – Voit nopeuttaa kelausta A-painikkeella.
  • Keskeytä/jatka – Keskeytä video tai jatka katsomista.
  • Kelaus eteenpäin – Voit nopeuttaa kelausta A-painikkeella.
  • Tekstitykset – Näytä videon mahdolliset tekstitykset.

Voit palata takaisin selaamaan videoita painamalla B-painiketta.

Huom. Videoiden korkein laatuasetus on 4K-tarkkuus ja 60 kuvaa sekunnissa.
Yhdistäminen mobiililaitteeseen
Voit käyttää mobiililaitetta kauko-ohjaimena. Katso, miten voit yhdistää Xbox Series X/S ‑konsolin osoitteen m.youtube.com, YouTuben Android-sovelluksen tai YouTuben iOS-sovelluksen kautta.

Ääniohjaus

Voit ohjata YouTube-sovellusta myös äänelläsi. Voit ottaa ääniohjauksen käyttöön sanomalla "Xbox Select". Tämän jälkeen voit avata jonkin näytöllä näkyvän kohteen lausumalla sen yhteydessä korostetun sanan tai lausekkeen.

Xboxin virheilmoitus

Jos saat YouTube ei ole juuri nyt saatavilla ‑virheilmoituksen, se voi johtua internetyhteytesi hitaudesta.

Yritä ratkaista ongelma alla olevien vinkkien avulla:

• Tarkista tai nollaa internetyhteytesi.
  • Ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi yhteysnopeuden parantamista varten.
  • Käynnistä Xbox uudelleen.
  • Käynnistä YouTube-sovellus uudelleen.