Veure YouTube a l'Xbox Series X|S

Ara pots mirar vídeos de YouTube a l'Xbox Series X|S. L'aplicació YouTube et permet veure els canals a què t'has subscrit, cercar contingut i fer servir el dispositiu mòbil com a comandament.

YouTube està disponible en 4K als models Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S i Xbox Series X. La resolució màxima a la consola original Xbox One és de 1080p. La reproducció en HDR és compatible amb els models Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S i Xbox Series X.

Baixar l'aplicació YouTube a l'Xbox Series X|S

1. Ves a la botiga Microsoft Store al dispositiu.
  2. Cerca YouTube.
  3. Selecciona Baixa.
 Iniciar la sessió

En obrir l'aplicació YouTube per primera vegada, pots iniciar-hi la sessió amb el teu Compte de Google. Quan ho hagis fet, podràs accedir a més funcions de YouTube, com ara les teves llistes de reproducció i subscripcions. Per iniciar la sessió, segueix aquests passos:

A l'Xbox Series X|S:

1. Ves a Inici de sessió i configuració.
  2. Selecciona INICIA LA SESSIÓ. Veuràs un codi d'activació.

En un ordinador:

1. Ves a www.youtube.com/activate i introdueix el codi d'activació que es mostra a l'Xbox Series S o X.
  2. Fes clic a Permet l'accés per completar el procés d'inici de sessió.
Reproduir vídeos

Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir, veuràs una barra amb els controls del reproductor que et permetrà fer el següent:

• Rebobinar : prem A per rebobinar el vídeo més ràpidament.
  • Posar en pausa o reprendre : posa en pausa o reprèn el vídeo.
  • Avançar ràpidament : prem A per avançar el vídeo més ràpidament.
  • Subtítols : si el vídeo té subtítols, selecciona aquesta opció per veure'ls.

Utilitza el botó B per tornar a navegar pels vídeos.

Nota: els vídeos es poden reproduir amb una resolució de fins a 4K a 60 fotogrames per segon.
Sincronitzar el dispositiu mòbil
Fes servir el teu dispositiu mòbil com a comandament. Obtén informació sobre com pots sincronitzar l'Xbox Series X|S mitjançant m.youtube.com, l'aplicació YouTube per a Android o l'aplicació YouTube per a iOS.

Control per veu

També pots controlar l'aplicació YouTube amb la veu. Per activar el control de veu, digues "Xbox Select" (Selecció d'Xbox). A continuació, podràs dir qualsevol paraula o frase que estigui ressaltada a la pantalla per obrir l'element en qüestió.

Missatge d'error d'Xbox

Si veus el missatge d'error "YouTube no està disponible en aquests moments", és possible que la teva connexió a Internet sigui lenta.

A continuació t'oferim alguns consells per resoldre el problema:

• Comprova o restableix la connexió a Internet.
  • Contacta amb el teu proveïdor d'Internet per augmentar la velocitat d'Internet.
  • Reinicia l'Xbox.
  • Reinicia l'aplicació YouTube.