Se YouTube på PlayStation 5

YouTube-appen er tilgængelig på PlayStation 5. I YouTube-appen kan du se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge din mobilenhed som fjernbetjening.

Download YouTube-appen på din PlayStation 5

Hvis du er i gang med at konfigurere din PlayStation 5 og vil downloade YouTube-appen, skal du følge vejledningen nedenfor.
  1. Følg vejledningen på skærmen for at downloade medieapps.
  2. Tjek, at YouTube er valgt.
  3. Vælg Download.

Hvis du ikke er ved at konfigurere din PlayStation 5, og du vil downloade YouTube-appen, skal du følge nedenstående vejledning.

1. Gå til PlayStation Store.
  2. Søg efter YouTube.
  3. Vælg Download.
 Log ind eller ud

Der er to metoder til at logge ind på eller ud af YouTube.

Du kan logge ind eller ud via YouTube-appen ved at følge denne vejledning:

1. Åbn YouTube-appen
  2. Vælg Log ind eller Log ud.
  3. Log ind med din Google-konto, når du bliver bedt om det. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube.
  4. Når du er logget ind, kan du muligvis se en liste over Google-identiteter, der er knyttet til din konto. Sørg for at vælge den konto, der er knyttet til din YouTube-kanal. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en YouTube-kanal, kan du ikke logge ind.

Du kan logge ind eller ud via dine PlayStation 5-indstillinger ved at følge denne vejledning:

1. Gå til PS5 Settings [PS5-indstillinger]  og derefter Users and Accounts [Brugere og konti] og derefter Link with Other Services [Link til andre tjenester] og derefter YouTube
  2. Vælg Sign In [Log ind] eller Sign Out [Log ud].
Afspil videoer

Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens knapper, så du kan udføre følgende handlinger:

• Gå til start – fører dig tilbage til startskærmen.
  • Afspil – afspiller eller genoptager din video.
  • Spol frem – spoler 10 sekunder frem i videoen
  • Spol tilbage – spoler 10 sekunder tilbage i videoen.
  • Undertekster – viser videoens undertekster, hvis der er nogen.

Når du afspiller en video, kan du finde flere muligheder ved at vælge Flere handlinger. Her kan du:

• Abonnere på kanalen.
  • Bedømme videoen.
  • Rapportere videoen for overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet.
Bemærk! Videoer kan afspilles i op til 4K ved 60 billeder pr. sekund.
Par en anden enhed med PS5
Du kan bruge din telefon, tablet eller computer som fjernbetjening. Se, hvordan du opretter forbindelse til din Playstation 5 via YouTube-websitet eller YouTube-mobilappen.

Stemmesøgning på PS5

Du kan søge efter videoer i YouTube-appen ved hjælp af stemmesøgning med din trådløse DualSenseTM-controller. Sådan gør du:
  1. Åbn YouTube-appen, og gå til søgesiden.
  2. Vælg mikrofonen Mikrofon til venstre for skærmtastaturet (eller tryk på L2 L2 på din controller).
  3. Tal i mikrofonen, og sig, hvad du leder efter.
  4. Dine resultater kommer frem.