Om Youtuber-demografi

Youtuber- og kunstnerundersøgelsen er frivillig for amerikanske, britiske, brasilianske og indiske kunstnere og youtuberes YouTube-kanaler.

Undersøgelsen kan findes under Youtuber-demografi i sektionen Indstillinger for YouTube Studio. I øjeblikket er det kun kanalejere fra USA, Storbritannien, Brasilien og Indien, der kan bruge denne indstilling.

Du kan også finde Youtuber-demografi i indstillingerne i YouTube Studio-mobilappen.

De data, som YouTube-kunstnere og youtubere deler i Youtuber-demografi, hjælper os med at forstå dem bedre. De specifikke oplysninger, vi indsamler, varierer afhængigt af området, men youtubere kan, hvis de vælger at gøre det, nu dele oplysninger om demografi og identitet på YouTube.

Disse oplysninger om YouTube-kanalerne hjælper os med at forhindre utilsigtet bias i vores systemer.

Vi vil gerne sikre, at YouTube er inkluderende og fungerer for alle. I dag er evalueringsprocessen for vores systemer begrænset, fordi vi ikke har identitetsmæssige oplysninger om kanalerne på YouTube. Vi har ikke mulighed for at evaluere i større skala, hvordan vores produkter og politikker fungerer for kanaler, hvor youtuberen eller kunstneren har et tilhørsforhold til fællesskaber med en bestemt demografi eller identitet.

Bemærk! Vi er klar over, at identitet er et personligt anliggende. Det er valgfrit at dele disse oplysninger. Denne indstilling leverer identitetsdata, som vi ellers ikke har om youtuberes og kunstneres kanaler på YouTube. Oplysningerne om din besvarelse af undersøgelsen gemmes på din YouTube-kanal og bruges ikke af andre Google-produkter. De oplysninger, du angiver, har ingen indflydelse på en videos eller kanals effektivitet i YouTubes systemer.

Kalder alle britiske youtubere: Indstillinger for Youtuber-demografi i Studio

Sådan bruger vi data om Youtuber-demografi

Vi bruger de indsamlede data til at evaluere, hvordan YouTube fungerer for kanaler, der tilhører youtubere og kunstnere, som repræsenterer forskellige fællesskaber. Vi bruger de data, som du deler, til:

• At undersøge, hvordan vores algoritmer og systemer behandler indhold fra forskellige fællesskaber
  • At få indblik i, hvordan forskellige fællesskaber udvikler sig på YouTube
  • At identificere potentielle mønstre for misbrug, bl.a. chikane og had
  • At forbedre nuværende programmer, kampagner og tilbud

Hvis vi konstaterer, at der er problemer i vores systemer, som påvirker bestemte fællesskaber, er det vores klare målsætning at løse dem. Vi informerer dig om vores fremskridt angående denne løbende indsats.

Hvis du vælger at dele dine oplysninger i Youtuber-demografi, gemmer Google LLC dine oplysninger i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik. De oplysninger, du deler, gemmes på din YouTube-kanal og bruges ikke af andre Google-produkter. De vil ikke blive offentliggjort uden dit samtykke, og de vil heller ikke blive brugt til annonceringsformål.

Her er flere oplysninger om, hvordan vi bruger de data, du deler:

Vi undersøger, hvordan vores algoritmer og systemer behandler indhold fra forskellige fællesskaber

Disse data hjælper os med at forstå, hvordan systemerne behandler indhold fra forskellige fællesskaber.
Vores mål er at blive bedre til at identificere potentielle problemer i vores automatiserede systemer. Vi vil også rette de fejl, vi opdager, for at sikre, at systemerne er inkluderende.

Vi får indblik i, hvordan forskellige fællesskaber udvikler sig på YouTube

Disse data vil også blive brugt til at hjælpe os med at forstå, hvordan forskellige youtuberfællesskaber udvikler sig på YouTube.

Vi evaluerer for eksempel udviklingen ved at undersøge, hvordan forskellige fællesskaber genererer indtægt på YouTube. Vi har fået feedback fra youtubere og kunstnere om tilfælde, hvor systemerne til indtægtsgenerering ikke fungerer som forventet. Vi arbejder på at sikre, at vores systemer og politikker fungerer godt for alle youtubere og alle typer af indhold.

Vi identificerer potentielt skadelige mønstre af adfærd, bl.a. chikane og had

Hvis der er indhold, som overtræder vores politikker vedrørende had og chikane, fjerner vi det. Vi har dog fået feedback om, at mange youtubere stadig udsættes for stødende og krænkende indhold og tilsvarende adfærd i kommentarer. Disse data giver os en forståelse af, hvordan forskellige youtuberfællesskaber kan blive påvirket af denne type adfærd. Det forbedrer også løbende vores automatiserede systemer.

Vi forbedrer nuværende programmer, kampagner og tilbud

Under Youtuber-demografi kan du give samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til at sende invitationer til programmer og events. Disse oplysninger giver os en bedre forståelse af vores nuværende programmer, kampagner og tilbud. Disse tilbud omfatter programmer som f.eks. events for youtubere og programmer, der hjælper nye youtubere med at opnå vækst. Vi udfører også undersøgelser med youtubere, f.eks. fokusgrupper, personlige feedbacksessioner og spørgeskemaer. Gennem dette arbejde kan vi præsentere youtubernes perspektiv for vores produktudviklingsteams. Oplysningerne fra Youtuber-demografi giver os mulighed for at sende undersøgelsesinvitationer til flere youtubere, der repræsenterer mangfoldigheden i YouTubes fællesskaber.

Mulighed for at redigere eller slette dine svaroplysninger

Nedenfor kan du se, hvordan du sletter dine svaroplysninger. Du kan redigere de oplysninger, du har delt, én gang inden for 45 dage. Du kan se den næste dato, hvor du kan indsende dine svaroplysninger igen, i Studio. Du kan til enhver tid slette dine svar helt.

Bemærk! Hvis du vælger at redigere eller slette disse oplysninger, påvirker det ikke effektiviteten af dit indhold på YouTube.

Rediger svar vedrørende Youtuber-demografi i YouTube Studio:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indstillinger i venstre side.
  3. Vælg Youtuber-demografi.
  4. Vælg REDIGER UNDERSØGELSE.
  5. Rediger dine svar.
  6. Vælg SEND.

Rediger svar vedrørende Youtuber-demografi i YouTube Studio-appen:

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede .
  3. Tryk på Indstillinger i menuen.
  4. Tryk på Youtuber-demografi under Kanal.
  5. Vælg REDIGER UNDERSØGELSE.
  6. Rediger dine svar.
  7. Vælg SEND.

Slet svar vedrørende Youtuber-demografi i YouTube Studio:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indstillinger i venstre side.
  3. Vælg Youtuber-demografi.
  4. Vælg SLET DATA.
  5. Vælg SLET, når bekræftelsesvinduet vises.

Slet svar vedrørende Youtuber-demografi i YouTube Studio-appen:

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede .
  3. Tryk på Indstillinger i menuen.
  4. Tryk på Youtuber-demografi under Kanal.
  5. Vælg SLET DATA.
  6. Vælg SLET, når bekræftelsesvinduet vises.

Download svar vedrørende Youtuber-demografi:

Følg denne vejledning for at downloade dine data vedrørende Youtuber-demografi. Hvis du vil downloade data for din YouTube-kanal eller dine YouTube-kanaler, skal du logge ind med din personlige Google-konto, ikke en brandkonto.

Få flere oplysninger om Youtuber-demografi

Hvornår kan jeg bruge denne indstilling?

Vi udrullede Youtuber- og kunstnerundersøgelsen i USA i 2021 og udvidede den til Storbritannien i juli 2023, Brasilien i september 2023 og nu i Indien. Du kan finde disse spørgsmål under Youtuber-demografi i sektionen Indstillinger for YouTube Studio på en computer.

Du skal være kanalejer for at kunne tilgå denne indstilling. Hvis du bruger en brandkonto, skal du være den primære ejer. Hvis du bruger YouTube-kanaltilladelser, skal du være ejer.

Hvornår udvides denne indstilling til andre lande eller regioner og flere identiteter?

Vi udvider til Indien i 2023 og har planer om snart at udvide til flere lande og regioner. Vi ved, at kategorierne og valgmulighederne i undersøgelsen ikke afspejler alle de måder, hvorpå enkeltpersoner i hele verden kan definere deres identitet. Vi planlægger at udvide disse kategorier og valgmuligheder i fremtiden.

Denne indstilling skal ses som et supplement til andre igangværende tiltag, der skal forbedre oplevelsen for alle youtubere og seere. YouTube fortsætter f.eks. med at samarbejde med seere og youtubere med handicap for at gøre det lettere at få adgang til platformen og for at sikre, at alle får en inkluderende oplevelse på YouTube.

Skal jeg besvare alle spørgsmål i Youtuber-demografi?

Nej, hvis du vælger at udfylde Youtuber-demografi, er det valgfrit at besvare alle spørgsmål. Du kan undlade at besvare visse spørgsmål eller vælge "Foretrækker ikke at svare".

Har denne indstilling indflydelse på min kanals effektivitet?

De oplysninger, du deler, har ingen indflydelse på din videos effektivitet i YouTubes systemer.

Vi vil sikre os, at vores systemer ikke afspejler utilsigtet bias. Dataene fra Youtuber-demografi bruges til at evaluere dele af YouTube, f.eks. systemerne i forbindelse med søgning, opdagelse og indtægtsgenerering. Hvis vi finder fejl, der påvirker visse fællesskaber, vil vi forsøge at forbedre udviklingen af vores systemer for at gøre dem mere nøjagtige og inkluderende.

Hvordan har I udformet spørgeskemaet om Youtuber-demografi?

Vi har arbejdet tæt sammen med eksperter inden for civilret og borgerrettigheder samt youtubere, der repræsenterer forskellige fællesskaber.