Meer oor YouTube Skepperdemografie

Die skepper- en kunstenaaropname is vrywillig vir VSA-, VK-, Brasilië- en Indië-gebaseerde kunstenaars en skeppers se YouTube-kanale.

Die opname kan gevind word onder Skepperdemografie in die afdeling vir YouTube Studio-instellings. Tans kan slegs VSA-, VK-, Brasilië- en Indië-gebaseerde kanaaleienaars hierdie instelling gebruik.

Jy kan ook Skepperdemografie in die instellingsafdeling van die mobiele app vir YouTube Studio vind.

Die data wat YouTube-kunstenaars en -skeppers in Skepperdemografie deel, help ons om hulle beter te verstaan. Die spesifieke inligting wat ons insamel, verskil volgens streek, maar skeppers kan nou – as hulle kies om dit te doen – demografiese en identiteitinligting in YouTube deel.

Hierdie inligting oor YouTube-kanale help ons om seker te maak dat ons stelsels nie onbedoelde vooroordeel weerspieël nie.

Ons wil seker maak YouTube is inklusief en werk vir almal. Ons stelsels se evalueringsproses is tans beperk omdat ons nie identiteitinligting oor die kanale op YouTube het nie. Ons het nie ’n manier om op skaal te evalueer hoe ons produkte en beleide vir kanale van skepper- en kunstenaargemeenskappe van ’n spesifieke demografie of identiteit werk nie.

Let wel: Ons weet identiteit is persoonlik; dit is opsioneel om hierdie inligting te deel Hierdie instelling gee ons identiteitdata wat ons nie andersins van skeppers en kunstenaars se kanale op YouTube weet nie. Jou opname-antwoordinligting sal met jou YouTube-kanaal gestoor word en sal nie deur ander Google-produkte gebruik word nie. Die inligting wat jy gee, sal nie gebruik word om ’n individuele video of kanaal se prestasie in YouTube se stelsels te beïnvloed nie.

Aandag, alle skeppers in die VK: Skepperdemografie se Studio-instelling

Hoe ons Skepperdemografie-data gebruik

Ons sal die versamelde data gebruik om te evalueer hoe YouTube werk vir die kanale van skeppers en kunstenaars wat verskillende gemeenskappe verteenwoordig. Ons gebruik die data wat jy deel om:

• Te ondersoek hoe ons algoritmes en stelsels inhoud van verskillende gemeenskappe hanteer
  • Te verstaan hoe verskillende gemeenskappe tans op YouTube groei
  • Potensiële patrone van misbruik, insluitend teistering en haat te identifiseer
  • Ons huidige programme, veldtogte en aanbiedinge te verbeter

As ons kwessies in ons stelsels vind wat spesifieke gemeenskappe beïnvloed, is ons daartoe verbind om te werk om dit reg te stel. Ons sal voortgaan om ons vordering met hierdie voortdurende pogings met jou te deel.

As jy kies om jou inligting in Skepperdemografie te deel, sal Google LLC jou inligting in ooreenstemming met Google se privaatheidsbeleid hou. Die inligting wat jy deel, word saam met jou YouTube-kanaal gestoor en sal nie deur ander Google-produkte gebruik word nie. Dit sal nie openbaar gemaak word sonder jou toestemming of vir advertensiedoeleindes gebruik word nie.

Hier is meer besonderhede oor hoe ons die data gebruik wat jy deel:

Ons ondersoek hoe ons algoritmes en stelsels inhoud van verskillende gemeenskappe hanteer

Hierdie data sal ons help om te verstaan hoe ons stelsels inhoud van verskillende gemeenskappe hanteer.
Ons doel is om potensiële probleme in ons geoutomatiseerde stelsels beter te identifiseer. Ons wil ook foute wat ons vind aanspreek om te help om seker te maak dat die stelsels inklusief is.

Verstaan hoe verskillende gemeenskappe tans op YouTube groei

Hierdie data sal ook gebruik word om ons te help verstaan hoe verskillende skeppergemeenskappe op YouTube groei.

Een voorbeeld van hoe ons groei sal evalueer, is om te ondersoek hoe verskillende gemeenskappe op YouTube monetiseer. Ons het terugvoer van skeppers en kunstenaars gehoor oor gevalle waar ons monetiseringstelsels nie werk soos verwag nie. Ons werk daaraan om seker te maak ons stelsels en beleide werk goed vir alle skeppers en soorte inhoud.

Potensiële skadelike gedragspatrone, insluitend teistering en haat, word geïdentifiseer.

Ons verwyder inhoud as dit ons haat- en teisteringsbeleide oortree. Ons het egter terugvoer gehoor dat baie skeppers steeds deur aanstootlike en kwetsende inhoud en opmerkingsgedrag geraak word. Hierdie data sal ons proaktief help om te verstaan hoe hierdie soort gedrag moontlik verskeie skeppergemeenskappe raak. Dit sal ook ons geoutomatiseerde stelsels mettertyd verbeter.

Verbeter ons huidige programme, veldtogte en aanbiedinge

Jy kan in Skepperdemografie toestemming gee dat ons jou inligting gebruik om uitnodigings na programme en geleenthede te rig. Hierdie inligting kan ons dalk help om ons huidige programme, veldtogte en aanbiedinge beter te verstaan. Hierdie aanbiedinge sluit programme soos skeppergeleenthede en -programme in om opkomende skeppers te help groei. Ons doen ook navorsing met skeppers soos fokusgroepe, persoonlike terugvoersessies, opnames en ander soorte navorsing. Ons kan deur hierdie werk skeppers se standpunte na ons produkontwikkelingspanne bring. Met die inligting van Skepperdemografie sal ons navorsingsuitnodigings na meer skeppers kan rig wat die diversiteit van gemeenskappe op YouTube weerspieël.

Opsie om jou antwoordinligting te wysig of uit te vee

Lees hier onder die instruksies oor hoe om jou antwoordinligting uit te vee. Jy kan die inligting wat jy gedeel het, een keer binne ’n tydperk van 45 dae wysig. Die volgende moontlike datum waarop jy weer inligting kan probeer stuur, sal in Studio wys. Dit is altyd moontlik om jou antwoorde heeltemal uit te vee.

Let wel: As jy kies om hierdie inligting te wysig of uit te vee, sal dit nie die werkverrigting van jou inhoud op YouTube beïnvloed nie.

Wysig Skepperdemografie-antwoorde in YouTube Studio:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik Instellings aan die linkerkant.
  3. Kies Skepperdemografie.
  4. Kies WYSIG OPNAME.
  5. Wysig jou antwoorde.
  6. Kies DIEN IN.

Wysig Skepperdemografie-antwoorde in die YouTube Studio-app:

1. Maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Tik op jou profielfoto .
  3. Tik op Instellings  op die kieslys.
  4. Tik op Skepperdemografie onder Kanaal.
  5. Kies WYSIG OPNAME.
  6. Wysig jou antwoorde.
  7. Kies DIEN IN.

Vee Skepperdemografie-antwoorde in YouTube Studio uit:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik Instellings aan die linkerkant.
  3. Kies Skepperdemografie.
  4. Kies VEE DATA UIT.
  5. Kies VEE UIT wanneer die bevestigingvenster opspring.

Vee Skepperdemografie-antwoorde in die YouTube Studio-app uit:

1. Maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Tik op jou profielfoto .
  3. Tik op Instellings op die kieslys.
  4. Tik op Skepperdemografie onder Kanaal.
  5. Kies VEE DATA UIT.
  6. Kies VEE UIT wanneer die bevestigingvenster opspring.

Laai Skepperdemografie-antwoorde af:

Volg hierdie instruksies om jou Skepperdemografie-data af te laai. As jy data vir jou YouTube-kanaal of -kanale wil aflaai, moet jy met jou persoonlike Google-rekening aanmeld, nie met ’n handelsmerkrekening nie.

Kom meer te wete oor Skepperdemografie

Wanneer kan ek hierdie instelling gebruik?

Ons het die skepper- en kunstenaardemografieopname in 2021 aan kunstenaars en skeppers in die VSA bekendgestel. In Julie 2023 het ons dit na die VK uitgebrei, in September 2023 na Brasilië, en nou na Indië. Hierdie vrae kan nou op ’n rekenaar onder Skepperdemografie in jou afdeling vir YouTube Studio-instellings gevind word.

Jy moet ’n kanaaleienaar wees om hierdie instelling te kry. As jy ’n handelsmerkrekening gebruik, moet jy die primêre eienaar wees. As jy YouTube-kanaaltoestemmings gebruik, moet jy die eienaar wees.

Wanneer sal julle hierdie instelling na ander lande of streke en meer identiteite uitbrei?

Ons brei in 2023 uit na Indië en het planne om binnekort na meer lande of streke uit te brei. Ons weet dat die kategorieë en keuses in die opname nie al die maniere weerspieël waarop individue regoor die wêreld hul identiteite kan definieer nie. Ons wil hierdie kategorieë en keuses in die toekoms uitbrei.

Hierdie instelling is bykomend tot ander pogings wat reeds bestaan om ons te help om die ervaring vir alle skeppers en kykers te verbeter. YouTube werk byvoorbeeld steeds saam met kykers en skeppers met gestremdhede om die platform meer toeganklik te maak en seker te maak almal het ’n inklusiewe ervaring op YouTube.

Moet ek elke vraag in Skepperdemografie beantwoord?

Nee, as jy kies om Skepperdemografie in te vul, is elke vraag opsioneel. Jy kan sekere vrae uitlos of “Verkies om nie te antwoord nie” kies.

Sal hierdie instelling ’n impak hê op hoe my kanaal vaar?

Die inligting wat jy deel, sal nie gebruik word om die prestasie van individuele inhoud op YouTube se stelsels te beïnvloed nie.

Ons wil seker maak dat ons stelsels nie onbedoelde vooroordeel weerspieël nie. Die data van Skepperdemografie sal gebruik word om dele van YouTube soos ons soek-, ontdekking- en monetiseringstelsels te evalueer. As ons wel foute vind wat sekere gemeenskappe raak, sal ons daarop fokus om die opleiding van ons stelsels te verbeter om hulle meer akkuraat en inklusief te maak.

Hoe het julle die Skepperdemografie-vraelys geskep?

Ons het nou saamgewerk met burger- en menseregtekenners en skeppers wat verskillende gemeenskappe verteenwoordig.

Sal my antwoorde buite YouTube gedeel word?

Die inligting wat jy in die skepper- en kunstenaaropname of die Skepperdemografie-instelling deel, sal saam met jou YouTube-kanaal gestoor word en sal nie deur ander Google-produkte gebruik word nie. Dit sal nie openbaar gemaak word sonder jou bykomende toestemming of vir advertensiedoeleindes gebruik word nie. Ons sal nie hierdie inligting met adverteerders deel om vir advertensieteikening te gebruik nie.

Jy kan kies of jy toestemming wil gee dat ons jou inligting gebruik om uitnodigings na programme en geleenthede uit te reik. Dit kan insluit dat jou kanaal of inhoud gemerk word; of werkswinkels, gebruikernavorsing of ander veldtogte.

Kan ek my inligting opdateer/wysig nadat dit ingedien is?

Jy kan jou Skepperdemografie-antwoorde een keer elke 45 dae wysig. Die volgende moontlike datum waarop jy weer inligting kan probeer stuur, sal in Studio wys. Dit is altyd moontlik om jou antwoorde heeltemal uit te vee.

Wysig Skepperdemografie-antwoorde:

1. Meld aan by YouTube op ’n rekenaar of gebruik die YouTube Studio-app met jou kanaaleienaarrekening.
  2. Gaan na YouTube Studio-instellings en kies Skepperdemografie.
    • Tik in die YouTube Studio-app op jou profielfoto Profile en dan op Instellings om Skepperdemografie te vind.
  3. Kies WYSIG OPNAME.
  4. Wysig jou antwoorde.
  5. Kies DIEN IN.

Vee Skepperdemografie-antwoorde uit:

1. Meld aan by YouTube op ’n rekenaar of gebruik die YouTube Studio-app met jou kanaaleienaarrekening.
  2. Gaan na YouTube Studio-instellings en kies Skepperdemografie.
    • Tik in die YouTube Studio-app op jou profielfoto Profile en dan op Instellings om Skepperdemografie te vind.
  3. Kies VEE DATA UIT.
  4. Kies VEE UIT wanneer die bevestigingvenster opspring.

Laai Skepperdemografie-antwoorde af:

Volg hierdie instruksies om jou Skepperdemografie-data af te laai. As jy data vir jou YouTube-kanaal of -kanale wil aflaai, moet jy met jou persoonlike Google-rekening aanmeld, nie met ’n handelsmerkrekening nie.

Verander dit enige inligting oor my Google-rekening?

Die inligting wat jy in die skepper- en kunstenaaropname of die Skepperdemografie-instelling deel, sal saam met jou YouTube-kanaal gestoor word. Dit sal nie deur ander Google-produkte gebruik word nie.