Indtægtsgenerering er sat på pause for min kanal

Indtægtsgenerering på din kanal bliver sat på pause, når der ikke er en aktiv og godkendt AdSense-konto knyttet til kanalen. Alle partnere i YouTubes partnerprogram skal have en aktiv, godkendt og tilknyttet AdSense-konto.

Bemærk, at uden en aktiv, godkendt og tilknyttet AdSense-konto kan du ikke tjene penge på din YouTube-kanal, og der vil ikke blive vist annoncer på dine videoer. Det omfatter indtægter fra annoncering, YouTube Premium-abonnementer og andre indtægtskilder såsom kanalmedlemskaber.

Du kan fortsat uploade originalt indhold og opbygge et publikum på YouTube, selvom indtægtsgenerering er blevet sat på pause. Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, og indtægtsgenerering er sat på pause, skal du ikke blive bekymret. Du er stadig med i programmet. Indtægtsgenereringen aktiveres igen, når du har tilknyttet en aktiv og godkendt AdSense-konto.

Konfigurer en AdSense-konto

Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, men stadig skal oprette en AdSense-konto, skal du følge vejledningen på denne side:

Opret en AdSense-konto til betalinger

Hvis du allerede har en eksisterende AdSense-konto, skal du bare sikre dig, at den registrerede adresse er blevet bekræftet. Af hensyn til din kontos sikkerhed kræver AdSense, at du bekræfter din adresse, før vi sender betalinger til dig. Her kan du få flere oplysninger om, hvad der kræves.

Tilknyt en AdSense-konto

Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram og gerne vil ændre den AdSense-konto, der er tilknyttet din kanal, kan du følge denne vejledning: Se, hvordan du tilknytter en AdSense-konto i dag.

Bemærk, at hvis du har flere kanaler, som deltager i YouTubes partnerprogram, skal der være tilknyttet en AdSense-konto til hver kanal.

Når indtægtsgenereringen genoptages, får jeg så betaling for den tid, hvor den var sat på pause for min kanal?

Nej. Når indtægtsgenereringen er sat på pause, tjener din kanal ikke penge, og der vises ikke annoncer på dine videoer.

Tæller det som et "strafklip" til kanalnetværket, når en kanals indtægtsgenerering sættes på pause?

Nej. At indtægtsgenerering sættes på pause overtræder ikke vores politik vedrørende kanalansvar, da det ikke betragtes som en misbrugshændelse i henhold til denne politik. Deaktivering af indtægtsgenerering betragtes som en misbrugshændelse og har ikke noget at gøre med indtægtsgenerering, der er sat på pause. Få flere oplysninger om deaktiveret indtægtsgenerering.

Lukkes krav, mens indtægtsgenerering for min kanal er sat på pause?

Nej. Hvis indtægtsgenereringen for din kanal er sat på pause, lukkes krav ikke.

Hvor lang tid tager det at oprette en AdSense-konto?

Selvom det ikke tager lang tid at oprette en ny AdSense-konto, kan aktiveringen af den nye AdSense-konto tage et stykke tid. Som regel bliver en konto godkendt inden for en dags tid, men det kan tage flere dage. Hvis du tilknytter en ny AdSense-konto, hvor adressebekræftelse med pinkode er påkrævet, kan det tage 2-4 uger. Din tilknyttede AdSense-konto skal være aktiveret og godkendt, før indtægtsgenerering kan genoptages.

Hvad sker der med mine kanalmedlemskaber?

Når indtægtsgenerering for en kanal sættes på pause, bliver medlemskabsfunktionen også sat på pause, og medlemmerne får besked. Når indtægtsgenerering har været sat på pause i 90 dage, mister kanalen adgangen til medlemskaber, og den mister alle medlemmer.