Administrer spillelister i YouTube Studio

Finn ut hvordan du kan opprette, redigere, administrere og filtrere spillelister i YouTube Studio for å skape engasjement hos seerne.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer.

YouTube Studio-appen for Android

Legg til videoer i en spilleliste

1. Åpne YouTube Studio-appen
  2. På menyen nederst trykker du på Innhold .
  3. Velg videoen du vil legge til i en spilleliste.
  4. Trykk på Rediger .
  5. Trykk på Legg til i en spilleliste, og velg spillelistene du vil legge til videoen i.
  6. Trykk på Ferdig.
  7. Trykk på Lagre.

Fjern videoer fra en spilleliste

Følg fremgangsmåten nedenfor for å fjerne en bestemt video fra en spilleliste:
  1. Åpne YouTube Studio-appen
  2. På menyen nederst trykker du på Innhold .
  3. Velg videoen du vil fjerne fra spillelisten.
  4. Trykk på Rediger .
  5. Trykk på spillelisten, og fjern avmerkingen i boksen ved siden av spillelistenavnet.
  6. Trykk på Ferdig.
  7. Trykk på Lagre.

Endre innstillingene for en spilleliste (tittel, beskrivelse)

I YouTube Studio-appen kan du redigere tittelen, beskrivelsen og tilgangsinnstillingen for en spilleliste samt rekkefølgen for videoene i listen.
  1. Åpne YouTube Studio-appen
  2. På menyen nederst trykker du på Innhold .
  3. Velg spillelisten du vil redigere, på Spillelister-fanen.
  4. Trykk på Rediger .
  5. Endre innstillingene for spillelisten, og trykk på Lagre.

Slett spillelister

1. Åpne YouTube Studio-appen
  2. På menyen nederst trykker du på Innhold .
  3. Velg spillelisten du vil slette, på Spillelister-fanen.
  4. Trykk på Rediger .
  5. Trykk på SLETT SPILLELISTEN, og velg OK.