Soittolistojen ylläpitäminen YouTube Studiossa

Huom. Tämä ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla YouTuben valvotussa käyttökokemuksessa. Lue lisää täältä.

YouTube Studiossa voit luoda, muokata ja suodattaa soittolistoja aktivoidaksesi yleisöäsi.

Soittolistan luominen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Soittolistat.
  3. Klikkaa UUSI SOITTOLISTA.
  4. Kirjoita soittolistan nimi.
  5. Valitse soittolistan yksityisyysasetus avattavasta valikosta.
  6. Klikkaa LUO.

Soittolistan nimen ja kuvauksen muokkaaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Soittolistat.
  3. Valitse päivitettävän soittolistan vierestä Muokkaa.
  4. Klikkaa soittolistan nimeä tai kuvausta ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla.
  5. Klikkaa TALLENNA.

Soittolistan ylläpitäminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Soittolistat.
  3. Valitse päivitettävän soittolistan vierestä Muokkaa.
  4. Voit lajitella videoita soittolistalla vetämällä niitä haluamaasi järjestykseen.
  5. Voit jakaa soittolistan valitsemalla ensin Jaa ja sitten haluamasi jakotavan. Voit myös sallia yhteiskäyttäjiä.
  6. Voit lisätä videoita soittolistaan valitsemalla Valinnat ja sitten Lisää videoita. Voit lisätä videoita hausta ja kirjastosta tai URL-osoitteen perusteella.

Soittolistan suodattaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Soittolista.
  3. Kirjoita haettava nimi suodatinpalkkiin .
Vinkki: Voit ylläpitää soittolistojasi myös mobiililaitteesi YouTube Studio ‑sovelluksella.