Administrer playlister i YouTube Studio

I YouTube Studio kan du oprette, redigere, administrere og filtrere dine playlister for at interagere med dine seere.

Opret en playliste

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Playlister i venstre menu.
  3. Klik på NY PLAYLISTE.
  4. Angiv en titel på playlisten.
  5. Brug rullefeltet til at vælge din playlistes synlighedsindstillinger.
  6. Klik på OPRET.

Rediger en playlistetitel eller -beskrivelse

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Playlister i venstre menu.
  3. Klik på Rediger ud for den playliste, du vil opdatere.
  4. Klik på en playlistes titel eller beskrivelse, og rediger efter behov.
  5. Klik på GEM.

Administrer en playliste

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Playlister i venstre menu.
  3. Klik på Rediger ud for den playliste, du vil opdatere.
  4. Hvis du vil sortere videoerne i en playliste, kan du flytte dem op og ned på listen ved at trække og slippe dem.
  5. Hvis du vil dele en playliste, skal du vælge Del og derefter vælge en af mulighederne. Du kan også tillade samarbejdspartnere.
  6. Hvis du vil føje videoer til en playliste, skal du vælge Valgmuligheder og derefter Tilføj videoer. Du kan tilføje en video via en søgning, en webadresse eller fra din samling.
Bemærk! Du kan også ændre dine adgangsindstillinger.

Filtrér en playliste

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Playlister i venstre menu.
  3. Brug filterbjælken til at angive titlen, du vil søge efter.
Tip! Du kan også administrere dine playlister med YouTube Studio-appen på din mobilenhed.