Gestionar llistes de reproducció a YouTube Studio

Pots crear llistes de reproducció, editar-les, gestionar-les i aplicar-hi filtres a YouTube Studio per interaccionar amb el teu públic.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació aquí.

Crear una llista de reproducció

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Llistes de reproducció.
  3. Fes clic a LLISTA DE REPRODUCCIÓ NOVA.
  4. Posa un títol a la llista de reproducció.
  5. Fes servir el quadre desplegable per seleccionar la configuració de visibilitat de la teva llista de reproducció.
  6. Fes clic a CREA.

Editar el títol o la descripció d'una llista de reproducció

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Llistes de reproducció.
  3. Al costat de la llista de reproducció que vols actualitzar, fes clic a Edita .
  4. Fes clic al títol o a la descripció de la llista de reproducció i, a continuació, edita el contingut que vulguis.
  5. Fes clic a DESA.

Gestionar una llista de reproducció

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Llistes de reproducció.
  3. Al costat de la llista de reproducció que vols actualitzar, fes clic a Edita .
  4. Per canviar l'ordre dels vídeos d'una llista de reproducció, arrossega i deixa anar un vídeo més amunt o més avall.
  5. Per compartir una llista de reproducció, selecciona Comparteix i tria una opció. També pots permetre col·laboradors.
  6. Per afegir vídeos a una llista de reproducció, selecciona Més i després Afegeix vídeos. Pots afegir un vídeo dels resultats de la cerca o de la teva biblioteca, o mitjançant un URL.

Aplicar filtres a una llista de reproducció

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Llistes de reproducció.
  3. Utilitza la barra de filtres  per introduir el títol que vols cercar.
Consell: també pots gestionar les llistes de reproducció amb l'aplicació YouTube Studio al dispositiu mòbil.