Gestionar llistes de reproducció a YouTube Studio

Obtén informació sobre com pots crear, editar, gestionar i filtrar les teves llistes de reproducció a YouTube Studio per interaccionar amb el públic.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació.

Aplicació YouTube Studio per a Android

Afegir vídeos a una llista de reproducció

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. Selecciona el vídeo que vols afegir a una llista de reproducció.
  4. Toca Edita .
  5. Toca Afegeix a una llista de reproducció i selecciona les llistes a què vols afegir el vídeo.
  6. Toca Fet.
  7. Toca Desa.

Suprimir vídeos d'una llista de reproducció

Per suprimir un vídeo concret d'una llista de reproducció, segueix aquests passos:
  1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. Selecciona el vídeo que vols suprimir d'una llista de reproducció.
  4. Toca Edita .
  5. Toca la llista de reproducció i desmarca la casella que hi ha al costat del seu nom.
  6. Toca Fet.
  7. Toca Desa.

Editar la configuració d'una llista de reproducció (títol, descripció)

Pots editar el títol, la descripció, la privadesa i l'ordre dels vídeos de la llista de reproducció amb l'aplicació YouTube Studio.
  1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. A la pestanya Llistes de reproducció, selecciona la llista de reproducció que vols editar.
  4. Toca Edita .
  5. Edita la configuració de la llista de reproducció i toca Desa.

Suprimir una llista de reproducció

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. A la pestanya Llistes de reproducció, selecciona la llista de reproducció que vols suprimir.
  4. Toca Edita .
  5. Toca SUPRIMEIX LA LLISTA DE REPRODUCCIÓ i, a continuació, selecciona D'acord.