Gestionar llistes de reproducció a YouTube Studio

Obtén informació sobre com pots crear, editar, gestionar i filtrar les teves llistes de reproducció a YouTube Studio per interaccionar amb el públic.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació.

Crear una llista de reproducció

Per crear una llista de reproducció:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a CREA  i, a continuació, Llista de reproducció nova.
  3. Posa un títol a la llista de reproducció.
  4. Fes servir el quadre desplegable per seleccionar la configuració de visibilitat de la teva llista de reproducció.
  5. Fes clic a CREA.

Obtén informació sobre com pots crear un pòdcast a YouTube Studio a continuació o bé consulta aquest article del Centre d'ajuda.

Consells sobre els títols de les llistes de reproducció:
  • Els títols de les llistes de reproducció tenen un límit de 150 caràcters.
  • Els títols de les llistes de reproducció no poden incloure caràcters no vàlids ("<", ">" ni el separador de línia "\u2028").
Consells sobre les descripcions de les llistes de reproducció:
  • Les descripcions de les llistes de reproducció tenen un límit de 5.000 caràcters.
  • Les descripcions de les llistes de reproducció no poden incloure caràcters no vàlids ("<", ">" ni el separador de línia "\u2028").

Gestionar una llista de reproducció

Per gestionar la llista de reproducció:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya Llistes de reproducció.
  4. Fes clic a Menú al costat de la llista de reproducció que vulguis actualitzar.
  5. Selecciona Edita a YouTube. La teva llista de reproducció s'obrirà en una pestanya nova.
    • Per canviar l'ordre dels vídeos d'una llista de reproducció, arrossega i deixa anar el vídeo més amunt o més avall per reordenar el contingut .
    • Per compartir una llista de reproducció, ves als detalls de la llista i selecciona Comparteix . A continuació, tria on vols compartir-la.
    • Per afegir col·laboradors, ves als detalls de la llista de reproducció i fes clic a Més i, a continuació, Col·labora .
    • Per afegir vídeos a una llista de reproducció, ves als detalls del vídeo i selecciona Més  i, a continuació, Afegeix vídeos. Pots afegir un vídeo des dels resultats de la cerca, des de la teva biblioteca, o mitjançant un URL.

Editar el títol o la descripció d'una llista de reproducció

Per actualitzar els detalls de la llista de reproducció:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya Llistes de reproducció.
  4. Fes clic a Detalls al costat del títol o la descripció de la llista de reproducció i actualitza'n els detalls com calgui.
  5. Fes clic a DESA.

Consell:

• Els títols de les llistes de reproducció tenen un límit de 150 caràcters.
  • Els títols de les llistes de reproducció no poden incloure caràcters no vàlids ("<", ">" ni el separador de línia "\u2028").
  • Les descripcions de les llistes de reproducció tenen un límit de 5.000 caràcters.
  • Les descripcions de les llistes de reproducció no poden incloure caràcters no vàlids ("<", ">" ni el separador de línia "\u2028").

Filtrar una llista de reproducció

Per cercar una llista de reproducció fàcilment, utilitza un filtre per restringir la cerca:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya Llistes de reproducció.
  4. Utilitza la barra de filtres i introdueix les paraules clau per cercar i filtrar les llistes de reproducció per títol.

Convertir una llista de reproducció en un pòdcast

Per convertir una llista de reproducció existent en un pòdcast:

1. A YouTube Studio, ves a Contingut  i, a continuació, Llistes de reproducció.
  2. Passa el cursor per sobre de la llista de reproducció que vols designar com a pòdcast.
  3. Fes clic a Menú i, a continuació, Defineix com a pòdcast.
  4. Revisa els detalls del pòdcast i afegeix-hi una miniatura quadrada. Aquesta informació inclou el títol, la descripció i qui pot veure el pòdcast a YouTube.
  5. Fes clic a Fet per confirmar els canvis.

Per obtenir més informació sobre el podcàsting a YouTube, consulta el nostre article del Centre d'ajuda.

Suprimir les funcions de podcàsting d'una llista de reproducció

Per suprimir les funcions de podcàsting de la teva llista de reproducció:

1. A YouTube Studio, ves a Contingut i després Pòdcasts.
  2. Passa el cursor per sobre de la llista de reproducció que vols anul·lar com a pòdcast.
  3. Fes clic a Menú al costat del pòdcast del qual vols suprimir funcions.
  4. Selecciona Defineix com a llista de reproducció.
  5. Fes clic a per confirmar l'acció.

Per obtenir més informació sobre el podcàsting a YouTube, consulta el nostre article del Centre d'ajuda.

Consultar les analítiques de les llistes de reproducció

Per a cada llista de reproducció, pots accedir a les pestanyes Visió general, Contingut, Públic i Ingressos per consultar les estadístiques agregades de tots els teus vídeos de la llista de reproducció. Obtén informació sobre com pots accedir a les analítiques de les teves llistes de reproducció.