Bestuur snitlyste in YouTube Studio

Vind uit hoe om jou snitlyste in YouTube Studio te skep, te wysig, te bestuur, en te filtreer om interaksie met jou gehoor te hê.

Let wel: Hierdie kenmerk is dalk nie vir ervarings onder toesig op YouTube beskikbaar nie. Kry meer inligting.

Skep ’n snitlys

Hoe om ’n nuwe snitlys te skep:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik in die hoek bo regs SKEP  en dan Nuwe snitlys.
  3. Voer ’n snitlystitel in.
  4. Gebruik die aftrek-kassie om jou snitlys se sigbaarheidinstelling te kies.
  5. Klik SKEP.

Vind hier onder uit hoe om ’n podsending in YouTube Studio te skep, of gaan na hierdie hulpsentrumartikel.

Snitlystitelwenke:
  • Snitlystitels het ’n karakterlimiet van 150 karakters
  • Snitlystitels moenie ongeldige karakters (“<”, “>”, en die lynskeier “\u2028”) insluit nie
Snitlysbeskrywingwenke:
  • Snitlysbeskrywings het ’n limiet van 5 000 karakters
  • Snitlysbeskrywings moenie ongeldige karakters (“<”, “>”, en die lynskeier “\u2028”) bevat nie

Bestuur ’n snitlys

Hoe om jou snitlys te bestuur:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3.  Klik die Snitlyste-oortjie.
  4. Klik die kieslys  langs die snitlys wat jy wil opdateer.
  5. Kies Wysig op YouTube. Jou snitlys sal in ’n nuwe oortjie oopmaak.
    • Rangskik video’s op ’n snitlys deur die video op en af te sleep en te los .
    • Deel ’n snitlys deur na jou snitlys se besonderhede toe te gaan en Deel  te kies. Kies dan waar jy die snitlys wil deel.
    • Voeg medewerkers by deur na jou snitlys se besonderhede toe te gaan en Meer en dan Werk saam  te klik.
    • Voeg video’s by ’n snitlys deur na jou video se besonderhede toe te gaan en Meer  en dan Voeg video’s by te kies. Jy kan ’n video van ’n soektog, URL of jou biblioteek af byvoeg.

Wysig ’n snitlys se titel of beskrywing

Hoe om jou snitlys se besonderhede op te dateer:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die Snitlyste-oortjie.
  4. Klik Besonderhede  langs jou snitlys se titel of beskrywing, en dateer die besonderhede op soos wat nodig is.
  5. Klik STOOR.

Wenk:

• Snitlystitels het ’n karakterlimiet van 150 karakters
  • Snitlystitels moenie ongeldige karakters (“<”, “>”, en die lynskeier “\u2028”) insluit nie
  • Snitlysbeskrywings het ’n karakterlimiet van 5 000 karakters
  • Snitlysbeskrywings moenie ongeldige karakters (“<”, “>”, en die lynskeier “\u2028”) bevat nie

Filtreer ’n snitlys

Om ’n snitlys maklik te kry, kan jy ’n filter gebruik om jou soektog te verfyn:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die Snitlyste-oortjie.
  4. Gebruik die filtreerbalk  en voer sleutelwoorde in om jou snitlyste volgens die titel te soek en te filtreer.

Verander ’n snitlys in ’n podsending

Hoe om ’n bestaande snitlys na ’n podsending toe om te skakel:

1. Gaan binne YouTube Studio na Inhoud  en dan Snitlyste.
  2. Hou oor die snitlys wat jy as ’n podsending wil aanwys.
  3. Klik Kieslys  en dan Stel as podsending.
  4. Gaan jou podsending se besonderhede na en voeg ’n vierkantige podsendingminiprent by. Podsendingbesonderhede sluit in titel, beskrywing en wie jou podsending op YouTube kan sien.
  5. Klik Klaar om jou veranderinge te bevestig.

Lees ons hulpsentrumartikel vir meer inligting oor podsendings op YouTube.

Verwyder podsendingkenmerke uit ’n snitlys

Hoe om podsendingkenmerke uit jou snitlys te verwyder:

1. Gaan binne YouTube Studio na Inhoud en dan Podsendings.
  2. Hou oor die snitlys wat jy as ’n podsending wil deaktiveer.
  3. Klik Kieslys langs die podsending waaruit jy kenmerke wil verwyder.
  4. Kies Stel as snitlys.
  5. Klik Ja om te bevestig.

Lees ons hulpsentrumartikel vir meer inligting oor podsendings op YouTube.

Bekyk snitlyste se Analytics-inligting

Jy kan vir elk van jou snitlyste toegang tot die Oorsig-, Inhoud-, Gehoor- en Inkomste-oortjie kry om saamgevoegde insigte vir al jou video’s in die snitlys te vind. Vind uit hoe om toegang tot jou snitlyste se Analytics-inligting te kry.