Min film kan ikke afspilles eller viser en fejl

Hvis din film bliver ved med at gemme i bufferen, indlæses langsomt eller ikke afspilles korrekt, kan en af løsningerne nedenfor muligvis afhjælpe problemet. Disse fejlfindingstrin kan løse de fleste problemer og rette de fleste fejl i forbindelse med videoafspilning.

Hvis du har prøvet disse løsninger, og din video stadig ikke afspilles korrekt, kan du prøve at se den på en anden enhed.

Løs problemer med en film, du ser på din computer

Eksempler på typiske fejlmeddelelser:
  • Der opstod en fejl under licenseringen af denne video.
  • Denne video kræver betaling.
  • Der opstod en fejl. Prøv igen senere.
  • Der er problemer med vores servere. Prøv igen senere.
  • Noget gik galt.

Hvis du får en fejl, der minder om ovenstående, kan du prøve følgende:

1. Sørg for, at din computer er opdateret.
  2. Sørg for, at du ikke er logget ind på en brandkonto.
  3. Luk din webbrowser, og åbn den igen.
  4. Hvis du har mange faner åbne i din browser, kan du prøve at lukke de fleste faner med undtagelse af den, du bruger til YouTube.
  5. Opdater din browser til den nyeste version.
  6. Brug Google Chrome som browser.
  7. Genstart din enhed.

Løs problemer med at gemme i buffer eller videoer, der indlæses langsomt

Prøv at se din video i Google Chrome. Hvis du ikke kan bruge Chrome eller stadig har problemer, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

1. Genindlæs eller genstart internetbrowseren på din computer.
  2. Tjek din internethastighed. Hvis du bruger en langsom internetforbindelse, kan du prøve at lukke andre browsere, faner og apps. Du kan også prøve at genstarte dit modem eller din router.
  3. Opdater din browser til den nyeste version. Hvis din browser allerede er opdateret, kan du prøve at rydde din cache og dine cookies.
  4. Hvis du bruger en anden browser end Chrome, kan du prøve at vælge en lavere videokvalitet. Nederst til højre i videoafspilleren skal du klikke på Indstillinger "" og så 360p eller Auto.
  5. Genstart din enhed.

Ret fejlmeddelelse om blokering af tredjepartscookies

Du skal slå cookies til i din browser.

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere  og så Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Under "Sikkerhed og privatliv" skal du vælge Indstillinger for website og så Cookies og websitedata.
  5. Vælg Tillad, at websites gemmer og læser cookiedata (anbefales).

Løs problemer med, at skærmen fryser ved afspilning af en film

På filmens tidslinje kan du spole hurtigt frem til de næste par scener for at se, om filmen starter afspilningen normalt igen.

Hvis dette ikke hjælper, kan du prøve at lukke din webbrowser og åbne den igen. Hvis du stadig har problemer, kan du tjekke, om der er tilgængelige opdateringer til din browser, eller du kan prøve en anden understøttet browser, f.eks. Chrome. Hvis dette ikke hjælper, kan du prøve at rydde din cache og dine cookies.

Løs problemer med manglende køb i samlingen

Hvis du har købt film eller serier, men ikke kan se dem i din samling, er du muligvis logget ind på en brandkonto. Hvis du vil se dine film og tv-serier, kan du skifte til din personlige konto. Du kan også tjekke, om du har en brandkonto

Sådan skifter du til din personlige konto:

1. Klik på dit kanalikon øverst til højre på YouTube.
  2. Tryk på Skift konto og så ud for dit profilbillede. Du får vist en liste over de konti, du administrerer, samt din Google-kontoidentitet.
  3. Klik på den konto, du vil bruge. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en kanal, kan du oprette en kanal for denne side.

Løs problemer med en film, du ser på dit tv

Luk YouTube-appen, og åbn den igen

1. Tryk på hjemknappen på din fjernbetjening.
  2. Åbn YouTube-appen igen.
  3. Prøv at afspille videoen igen.

Log ud af YouTube-appen, og log ind igen

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Vælg Indstillinger og så Log ud.
  3. Gå tilbage til Indstillinger, og vælg Log ind. Du skal muligvis angive en kode.
  4. Prøv at afspille videoen igen.

På spillekonsoller kan du slette og geninstallere YouTube-appen

1. Gå til My Channels [Mine kanaler].
  2. Fremhæv YouTube.
  3. Tryk på stjerneknappen på fjernbetjeningen og så Remove [Fjern].
  4. Geninstaller appen i Channel Store.
  5. Prøv at afspille videoen igen.

Genstart din enhed

1. Tag strømstikket til din enhed ud af stikkontakten.
  2. Vent nogle sekunder.
  3. Tilslut din enhed igen.
  4. Gå tilbage til YouTube-appen, og prøv at afspille din video igen.

Tjek din internetforbindelse

Når du ser film, især i højere opløsning, kræver det højere internethastighed, end du har brug for, når du ser andre YouTube-videoer. Hvis du har forbindelsesproblemer, kan det hjælpe på hastigheden, hvis du reducerer det antal enheder, der er koblet til dit netværk. Du kan finde flere trin til fejlfinding vedrørende din internetforbindelse her.

Opdater din enheds systemsoftware

Tjek, om der er tilgængelige opdateringer til din enheds system. Du kan finde opdateringer ved at kigge i sektionen med systemopdateringer i din enheds indstillinger. Hvis der findes en opdatering, skal du følge vejledningen på skærmen for at opdatere systemet og derefter prøve at afspille videoen igen.

Hvis du har problemer med at opdatere eller med at streame på flere tjenester, skal du tjekke supportwebsitet for din enheds producent for at få mere hjælp til fejlfinding.

Giv feedback

Du kan indsende feedback om problemer med at se videoer via YouTube-appen ved at gå til dit profilikon og så Hjælp og feedback og så Giv feedback lige efter dit problem med afspilning.