Forstå faktureringen for dit Premium-medlemskab

Har du spørgsmål om dit medlemskab af YouTube Premium eller YouTube Music Premium? Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du tjekker dine medlemskabsoplysninger såsom betalingsmetode, faktureringsdato og transaktionskvitteringer.

Tjek din medlemskabstype og -status

Se din medlemskabstype

Sådan ser du, hvilken type medlemskab du har i øjeblikket (prøveperiode, individuelt medlemskab, familieabonnement, studieabonnement):

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. YouTube-medlemskaber og -abonnementer står i sektionen "Medlemskaber".
  3. Under navnet på hvert medlemskab står din medlemskabstype og -pris.

Hvis du har tilmeldt dig et Premium-medlemskab via Apple, står der "Faktureret via Apple" under dine medlemskabsoplysninger. Du skal administrere dit medlemskab via Apple.

Tjek din medlemskabsstatus

Sådan bekræfter du status på dit medlemskab (aktivt eller sat på pause):

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på Administrer medlemskab.​
  3. Du får vist datoen for din næste faktureringsperiode, hvis du har et månedligt medlemskab, datoen, hvor din prøveperiode slutter (hvis du i øjeblikket har en prøveperiode), eller muligheden for at genaktivere dit medlemskab (hvis det er sat på pause).

Tjek dine faktureringsoplysninger

Se eller skift din aktive betalingsmetode

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på pilen ud for Administrer medlemskab for at udvide dine medlemskabsoplysninger.
  3. Du kan se din aktive betalingsmetode og eventuelle alternative betalingsmetoder, du har tilføjet.
  4. Du kan klikke på Rediger ud for "Alternativ betalingsmetode" for at tilføje en ny betalingsform. En alternativ betalingsmetode vil sikre, at dit medlemskab og dine fordele fortsætter, selv hvis din primære betalingsmetode af en eller anden grund ikke kan debiteres.

Se næste faktureringsdato og -beløb

1. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på pilen ud for Administrer medlemskab for at udvide dine medlemskabsoplysninger.
  3. Du kan se "Næste faktureringsdato" og prisen for dit medlemskab.

Følg vejledningen her for at opsige dit medlemskab eller sætte det på pause. Når du opsiger dit medlemskab, bliver du ikke debiteret igen, medmindre du begynder at abonnere igen. Fordelene ved dit betalte YouTube-medlemskab fortsætter indtil udgangen af faktureringsperioden.

Se dine kvitteringer

Du kan se kvitteringerne for dit YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab ved at gå til payments.google.com og så Aktivitet.

Du får vist en liste over alle dine transaktioner, inklusive debiteringer for dit YouTube-medlemskab. Klik på en transaktion for at se oplysninger om debiteringen, bl.a.:

• Det samlede fakturerede beløb
  • Dato og tidspunkt for debiteringen
  • Status på transaktionen
  • Hvilken betalingsmetode der blev debiteret

Hvis der er en debitering, du ikke genkender, eller som virker højere, end den burde være, kan du se denne liste over almindelige årsager til uventede debiteringer. Hvis du mener, at debiteringen er blevet foretaget af en anden end dig selv, kan du rapportere en uautoriseret debitering.

Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, vil du blive opkrævet moms på visse køb hos Google. Du kan anmode om en momsfaktura for disse køb.

Afhængigt af hvilken Google-tjeneste du bruger til at foretage et køb, vil den valuta, du faktureres i, måske ikke være dit hjemlands valuta. Få flere oplysninger om valutaomregning.

Faste debiteringer i Indien

På grund af kravene vedrørende eMandate fra Reserve Bank of India skal du muligvis verificere eller angive dine betalingsoplysninger igen for at bevare adgangen til dine faste medlemskaber. Det gør du ved at følge vejledningen i YouTube-appen eller på youtube.com. Bemærk, at din bank muligvis ikke understøtter faste betalinger på nuværende tidspunkt. Se listen over banker, der understøtter faste betalinger, eller få flere oplysninger.
Bemærk! Hvis du har YouTube Premium via et abonnement på Pixel Pass, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din konto.

Find og løs problemer med en YouTube-debitering

Klik på knappen nedenfor for at finde og løse problemer eller få flere oplysninger om din regning fra YouTube.

FIND OG LØS PROBLEMER MED EN YOUTUBE-DEBITERING