Våra team har just nu höga supportvolymer. Det kan dröja längre än vanligt att få svar på frågor från e-post, chatt och @TeamYouTube på Twitter.

YouTube Premium-efterfester och livechatt

YouTube Premium-efterfester är exklusiva livestreamar med artister för Premium-användare. De ger YouTube Premium- och YouTube Music Premium-medlemmar möjlighet att i realtid interagera med artister som anordnar videoflöden och livechattar.Premium-efterfester är tillgängliga på alla marknader där YouTube Premium och YouTube Music Premium har lanserats.

Livechattmeddelanden och kommentarer på YouTube Premium-efterfester är synliga för alla YouTube Premium- och YouTube Music Premium-medlemmar som har åtkomst till livestreamen. Det innebär att livechattmeddelanden och kommentarer på de här livestreamarna kan vara tillgängliga för alla befintliga och framtida YouTube Premium- och YouTube Music Premium-medlemmar som kan se arkiverade livestreamar.

Du kan fortfarande se dina egna livechattmeddelanden, och du kan radera dem via livechatthistoriken, även om du inte längre är YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlem. Dessutom kan du se dina egna kommentarer och radera dem via kommentarshistoriken, även om du inte längre har YouTube Premium eller YouTube Music Premium.