YouTube Premium-nachspiel og -direktechat

YouTube Premium-nachspiel er Premium-eksklusive direktesendinger med artister. Her får YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnenter muligheten til å kommunisere med artister i sanntid under artistenes videofeeder og direktechatter. Premium-nachspiel er tilgjengelige i alle markeder der YouTube Premium og YouTube Music Premium er lansert.

Direktechatmeldingene og kommentarene på YouTube Premium-nachspiel er synlige for alle YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnenter som besøker direktesendingen. Derfor kan det hende at direktechatmeldingene og kommentarene på disse direktesendingene er tilgjengelige for alle nåværende og fremtidige YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnenter som kan se de arkiverte direktesendingene.

Du kan fortsatt se dine egne direktechatmeldinger og velge om du vil slette dem, ved å gå til direktechatloggen – selv om du ikke har et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnement lenger. Du kan også se dine egne kommentarer og slette dem ved å gå til kommentarloggen din – selv om du ikke har YouTube Premium eller YouTube Music Premium lenger.